banner47

Semanur Madalyaya Doymuyor

Antalya'da 2 gün süren Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası sona erdi.

Semanur Madalyaya Doymuyor
banner3

Bursa’da judo denince akla gelen ilk isim olan ve her turnuvada Bursa’yı en iyi şekilde temsil eden Gemlik Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu milli judocu Semanur Erdoğan Antalya’da düzenlenen Büyükler Judo Şampiyonası’nda 3.cü oldu.

Antalya’da iki gün süren Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası yapılan karşılaşmalarla tamamlandı. İstanbul Bölgesi Judokaları; toplamda 11 altın, 5 gümüş ve 5 bronz madalya ile açık ara birinciliğini ilan ederken, İzmir, Tekirdağ ve Trabzon sporcuları birer altın ve birer bronz madalya İstanbul’u takip ettiler. Bursa’dan ise tek madalya Semanur Erdoğan tarafından alındı.

2020’de Tokyo’da Türkiye’yi temsil edecek

Daha önce Türkiye Şampiyonu, Balkan Şampiyonu, Avrupa Şampiyonu olan Semanur Erdoğan aynı zamanda 2020’de Tokyo’da yapılacak olan Olimpiyat Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek.

Adına yapılan spor salonu haftaya açılacak

Başarılı sporcu için Gemlik Belediyesi tarafından, mezun olduğu Özdilek Cevdet Aynur Mayruk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bahçesine spor salonunun temelleri Nisan ayında atılmıştı. Haftaya Cuma günü Semanur Erdoğan Spor Salonu’nun açılışı yapılacak.


6 sıklette yapılan müsabakalarda dereceye giren judokalar şöyle:

Kadınlar : 70 kg: 1.Büşra Katipoğlu (İstanbul), 2. Şükran Bakacak (İstanbul), 3. Semanur Erdoğan (Bursa), 3. Merve Topoğlu (Ankara)



78 kg: 1. Nurcan Yılmaz (Trabzon),  2.  Çiğdem Bora (Edirne), 3. Sümeyra Aykaç  (Çorum), 3. Dilara İncedayı (Trabzon)

+78 kg: 1. Sebile Akbulut (İstanbul)  2. Kübra Kara (İstanbul), 3. Hilal Öztürk (Manisa), 3. Sevda Taşlı (Düzce)  

Erkekler: 90 kg: 1. Mikail Özerler (İstanbul), 2. Mert Şişmanlar (Manisa), 3. İlhami Genç (Ankara), 3. Magomed Ali Çeçenoğlu (Antalya)

100 kg: 1.Feyyaz Yazıcı (İstanbul),  2. Ömer Kemal Aydın (Kocaeli), 3. Nazmi Bitkin (Tekirdağ), 3. Erdal Bagaç (Manisa)

+100 kg: 1. Ali Erdoğan (İstanbul), 2. Emrullah Uçar (Ankara), 3.Şayan Nesirpur (Ankara),  3. Furkan Ahmet Beşdil (İstanbul) 

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2018, 08:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28