banner47

Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfı Açıldı

Gemlik Belediyesi’nin katkılarıyla 11 Eylül İlkokulunda düzenlenen Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfının açılışı yapıldı.

Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfı Açıldı
banner3

Gemlik Belediyesi’nin katkılarıyla 11 Eylül İlkokulunda düzenlenen Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfının açılışı yapıldı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Adnan Uluğ’un da katıldığı törene çeşitli Okul Müdürleri de ilgi gösterdi.

11 Eylül Okulu Müdürü Abdulillah Bilir yaptığı açış konuşmasında okulun eğitim kalitesini yükseltirken, çehresini de değiştiren Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür etti. Çevreci etkinlikler, atık yağ, atık pil toplama kampanyaları, modern kütüphane oluşturma çalışmaları ve Lösemili Çocuklara yönelik projeleri de anlatan Abdulillah Bilir, yine Belediye tarafından okul bahçesine yapılan Naim Süleymanoğlu Spor Salonunun bitecek olmasından duydukları mutluluk ve heyecanı dile getirdi.

   11 Eylül İlkokulu Müdürü Abdulillah Bilir, Akı ve Zekâ Oyunlar sınıfında öğrencilerin öğrenirken eğlenebileceğini de anımsatarak, geleceğe yönelik tahmin yetisi, etkin çalışma yöntemleri, taktik geliştirme gibi amaçlar doğrultusunda eğitim ve öğretim göreceklerini söyledi.

   Gemlik Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran’da, çağdaş eğitimin bir parçası olan Akıl ve Zekâ Oyunları sınıfının önemine değindi. İnternet ve Cep telefonu yerine bu sınıflarda ve çocuk oyunlarında yeteneklerin gelişebileceğine vurgu yapan Mehmet Duran, eğitim ve öğretime yönelik hizmet ve yatırımları adına Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür etti.

   Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, öğrenci ve gençlerden “Allah’ın emaneti ve bizim geleceğimiz olarak” bahsettikten sonra, sağlıklı büyümeleri ve iyi bir eğitim almaları için çaba gösterdiklerini anlattı. Çocukların internet ve cep telefonu bağımlısı olmamaları gerektiğine işaret eden Refik Yılmaz, “Dünyayı yeniden nizam edecek bir ülkeyiz. Çocuklarımıza, gençlerimize güveniyoruz. Onları ne kadar düşünüp, onlara ne kadar yatırım yaparsak Türkiye o kadar gelişir. Akı ve Zeka Oyunları sınıfı hayırlı olsun” dedi. Semanur  Erdoğan Spor Salonunu da önümüzdeki hafta hizmete açacaklarını kaydeden Refik Yılmaz, 11 Eylül İlkokulu bahçesine yapılan Naim Süleymanoğlu Spor Salonunu da kısa sürede tamamlayacakları müjdesini verdi.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2018, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28