banner47

Sertaslan yarın akşam Kulis'te

Gemlik'te yerel seçimin nabzının attığı tek canlı yayın programı olan Kulis'in yarın akşamki konuğu Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan oluyor...

Sertaslan yarın akşam Kulis'te
banner3

Gemlik'te yerel seçimin nabzının attığı tek canlı yayın programı olan Kulis'in yarın akşamki konuğu Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan oluyor.

GemlikLife Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kaynar ve Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya'nın hazırlayıp sunduğu KULİS, Gemlik'te siyasetin konuşulduğu tek canlı yayın programı olması nedeniyle her hafta on binlerce Gemliklinin izlediği bir program haline geldi.

Özellikle her hafta cuma günü akşamı saatler 20:00'ı gösterdiğinde Gemlik bu programı izliyor. Kulis'in bu haftaki canlı yayın konuğu geçtiğimiz pazar günü açıkladığı vizyon projeleri ile Gemliklileri heyecanlandıran Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan.

Sertaslan program öncesinde yaptığı açıklamada: "Yarın akşam Gemlik'te ilk kez bir canlı internet televizyonunda kendimizi ve projelerimizi anlatacağız. Tabii ki GemlikLife ekranlarında bir çok konuyu konuşacak ve kulisleri değerlendireceğiz. Tüm hemşehrilerimi yarın akşam 20:00'da GemlikLife izlemeye davet ediyorum." dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER