banner47

Gemlik Bursasporlular Derneğinden Geleneksel Gece

Gemlik Bursasporlular Derneği, geleneksel hale getirdikleri dayanışma gecesinde buluştu.

Gemlik Bursasporlular Derneğinden Geleneksel Gece
banner3

Gemlik Bursasporlular Derneği, geleneksel hale getirdikleri dayanışma gecesinde buluştu.

Atamer Turistik Tesisleri'nde gerçekleşen geceye Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay'da katıldı. Gemlik Bursasporlular Derneği Başkanı Ferhat Orhan'ın ev sahipliğini yaptığı geceye; Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Gemlik Belediye Meclis Üyelerinden Ömer Uslu, Galip Gür, ve Mustafa Kaynatma, Gemlik Reklam firması sahibi Serkan Kaynar, siyasi parti temsilcileri ve çeşitli sivil toplum kuruluşları katılım gösterdi.

Ali Ay; "1 yıl ceza alsam da Bursaspor’u savunurum’’

Gecede ilk olarak söz alan Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay, Aziz Yıldırım’ın bir TV kanalında Bursaspor’u hedef alması üzerine verdiği cevapla, 45 gün hak mahrumiyeti, 30 Bin TL’de para cezası aldığı konuya değinerek; ‘’Bursaspor’un hakkını savunmak için 45 gün de ceza alırım, daha fazla da bu beni rahatsız etmez. Bizler Buraspor’un tertemiz şampiyonluğuna laf söyletmeyiz. Bunu eleştirmek kimsenin de haddi değildir. Haddini aşana da, haddini bildiririz’’ dedi. Başkan’ın sözleri, geceye katılanlardan büyük alkış aldı.

Kulüpler Birliği adına söz verilen Ömer Uslu, kulüpler birliği başkanı İbrahim Baki’nin rahatsızlığından dolayı geceye katılamadığını belirterek; ‘’Bursaspor şehrimizin takımı, gururumuzdur. Her Gemlikli için de Bursaspor’un ayrı yeri vardır. Gemlik’te yaşayanlar olarak Bursaspor’a destek olmak, hepimizin görevi olmalıdır’’ şeklinde konuştu.

Gece imzalı formaların açık arttırma ile satılması ve çekilişlerle devam etti. Çekilişlerde Bursaspor'lu tablolar, forma, tşört, şapka ve saatler hediye edildi.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER