banner47

Gemlik Basketbol 8’li Finallerde

Türkiye Basketbol 2.Ligi playoff eleme turunda, Gemlik Basketbol, rakibi Işıkspor’u 71-69 yenerek 1.lig yolunda önemli bir engeli aşmış oldu.

Gemlik Basketbol 8’li Finallerde
banner3

Türkiye Basketbol 2.Ligi playoff eleme turunda, Gemlik Basketbol, rakibi Işıkspor’u 71-69 yenerek 1.lig yolunda önemli bir engeli aşmış oldu.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Fevziye Mektepleri Vakfı Işıkspor Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya geride başlayan Gemlik Basketbol, ilk ve ikinci periyotta rakibi Işıkspor karşısında mağlup durumdaydı. Gemlik seyircisinin de desteği ile 3.periyota hızlı ve önde başlayan Gemlik Basketbol, geride başladığı karşılaşmayı müthiş bir geri dönüşle 48-52 önde tamamladı.

Temponun hiç düşmediği, sert bir oyunun oynandığı karşılaşmada Gemlik Basketbol kaptanı Gökhan Şenol kısa süreli bir sakatlık geçirdi. Ama oyuna dönmek için sağlık ekiplerinden müsaade istedi. Tekrar oyuna dönen kaptan, attığı üçlüklerle adeta maçın kaderini belirledi. Son periyotta çok iyi alan savunması yapan Gemlik Basketbol, rakibinin sert oyununa rağmen maçı 71-69 almasını bilirken, en skorer oyuncu ise Serdar Yavuz oldu.

Maç sonu büyük bir sevinç yaşayan Gemlik Basketbol, hemen seyircisine koşarak bu galibiyeti kendilerini yalnız bırakmayan taraftarına armağan etti.

Gemlik Basketbol antrenörü Fatih Elbaş maç sonu yaptığı basın toplantısında; “Ev sahibi Fevziye Mektepleri Işıkspor’a bizlere göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Biz her zaman basketbolun saha içerisinde kazanılıp, saha içerisinde kaybedilmesinden yanayız. Bugün burada çok güzel bir basketbol oynandı. Maçın ilk yarısında kontrol Işıkspor’daydı ancak, ikinci yarıda maçın kontrolünü biz devraldık. Özellikle maçın son çeyreğinde çok güzel bir basketbol müsabakası vardı sahada. Bugünün kazananı biz olduk. Bu bizim çok da iyi oldu, çünkü bizim hedeflerimiz vardı. Bu hedeflere ulaşmamız için 8’li finallere kalmamız için bu maçı almamız gerekiyordu. 8’li finallere kaldığımız için çok mutluyuz. Şimdi önümüzde 14 maçımız var, her maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2018, 07:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28