banner47

Gemlik’te Muhalif İttifak’ın 23 Nisan Coşkusu

CHP, İYİ Parti, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Vatan Partisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında bir araya geldi.

Gemlik’te Muhalif İttifak’ın 23 Nisan Coşkusu
banner3

CHP, İYİ Parti, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Vatan Partisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında bir araya geldi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98.yılı kutlamaları tüm yurtta ve dış temsilciliklerde olduğu gibi Gemlik’te de coşkuyla kutlandı. Törenler saat 09.00’da Atatürk anıtına çelenk sunma töreni ile başladı. Resmi protokol töreninin ardından muhalif ittifak kanadı Atatürk Anıtı önünde kalarak, anıta çelenk koyma töreni düzenledi. CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, İYİ Parti İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı, Atatürkçü Düşünce Derneği Gemlik Şube Başkanı Muhammet Usta ve Vatan Partisi İlçe sekreteri Hülya Kara ile Saymanı Saadet Selvi Anıta çelenk bıraktı.

Burada bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, egemenliğin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisinin 98. Kuruluş yıldönümünü kutladıklarını vurgulayarak, 23 Nisan’ın milli bir bayram olarak kendi içinde de pek çok anlam ifade ettiğini söyledi. CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, “Mustafa Kemal Atatürk veKurtuluş Savaşımızın kadroları, savaş ortamının tüm imkânsızlıkları ile Osmanlı Devletinin ihanet içindeki hainlerine rağmen meclisi çalıştırmaktan vazgeçmemiştir. Cephe savaşları sürerken bile mecliste milli egemenlik işlerliğini korumuştur” dedi.

Cumhuriyet, demokrasi ve Atatürk sevgisini her yerde aşılamaya, bilgilendirmeye dikkat çekmeye devam edeceklerini savunan Cemil Acar, “inanıyorum ki 2019 yılının 23 Nisan’ında, 19 Mayıs’ında,geriye kalan tüm milli bayramlarımızı genç cumhuriyetin o taze coşkusuyla kutlayacağız” diye konuştu.

  

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28