banner47

İyi Parti Umurbey’de de Örgütlendi

iyi Parti Gemlik İlçe Teşkilatının Mahalle Temsilciliği açılışları devam ediyor.

İyi Parti Umurbey’de de Örgütlendi
banner3

iyi Parti Gemlik İlçe Teşkilatının Mahalle Temsilciliği açılışları devam ediyor.

Gemlik ve Kumla Mahallesinde temsilcilikler açan İyi Parti Gemlik İlçe Teşkilatı Türkiye’nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın doğum yeri olan Umurbey Mahallesinde de temsilcilik bürosunu hizmete açtı. Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Betül Bayraktar Orhan, İl Başkanı Yüksel Yılmaz, GİK üyeleri Hasan Toktaş ve Abdullah Alagöz’ün yanı sıra İl Yönetim Kurulu üyeleri Eyüp Sabri Atlıoğlu ve Faruk Aydın’da Umurbey Mahallesi temsilcilik açılış törenine katıldı. İnegöl İlçe Başkanı Müfit Besler ve Orhangazi İlçe Başkanı İsmail Kaya’da açılışta hazır bulundu.

Umurbey Mahalle temsilcisi olarak Mehmet Öğüt’ün atandığı açılışta konuşan İl Başkanı Yüksel Yılmaz, İYİ Parti’nin bir takım hilelerle 24 Haziran seçimlerine sokulmak istenmediğini ifade ederek, “Demokrasi çözüm yolları üretmiştir. CHP’den geçen vekillerle oynana oyun bozulmuştur. “Yeter Artık Söz Milletindir” diyen bir liderin mahallesinde bu güzel günde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Demokratik çözüme katkı koyan CHP’lilere ve İYİ Partililere teşekkür ediyorum” dedi. GİK üyesi Hasan Toktaş’ta, İYİ Parti’nin genelde ve yerelde iktidar olacağını belirterek, “Meral Akşener’i önce Cumhurbaşkanı yapacağız. Ardından da Adnan Bıyıklı’yı Gemlik Belediye Başkanı yapacağız” dedi.

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı’da, üye stantlarındaki ilgiyi anlatarak, son bir hafta içinde Gemlik’te 250, Kumla’da 150 ve Umurbey’de de 120 kişinin İYİ Parti’ye üye olduğunu söyledi. Teşkilatlarıyla birlikte yorulmadan, gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Adnan Bıyıklı, Gemlik’in bütün mahallelerinde temsilcilik açarak örgütlenmeyi ve büyümeyi devam ettireceklerini açıkladı. Mahalle Temsilciliğinin açılışının ardından Celal Bayar Anıt Mezarını gezen İYİ Partililer, ardından Umurbeyliler ile sohbet ettiler.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2018, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28