banner47

Zafer Işık: "Cumhur İttifakı Açık Ara Seçimi Alacak"

Her cuma akşamı saat:20.00'da GemlikLife ekranlarında yayınlanan Kulis programının bu haftaki canlı yayın konuğu Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık oldu. Işık, programda 24 Haziran genel seçimlerinde ilk olarak uygulanan Cumhur İttifakı'na vurgu yaptı.

Zafer Işık:
banner3

Her cuma akşamı saat:20.00'da GemlikLife ekranlarında yayınlanan Kulis programının bu haftaki canlı yayın konuğu Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık oldu. Işık, programda ilk olarak 24 Haziran genel seçimlerinde  uygulanan ve yerel seçimlerde de uygulanacak olan Cumhur İttifakı'na vurgu yaptı.

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık programda Ak Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.

Bulut'un Cumhur İttifakının yapısına uygun bir isim olduğunun altını çizen Işık, Gemlik'te önümüzdeki dönem adına umutlu olduğunu da ifade etti. 

Zafer Işık sözlerine şu şekilde devam etti; ''Cumhur İttifakı, 15 Temmuz hain darbe süreci sonrasında kurulmuş vatan ve millet sevgisinin, Türkiye'nin bekasının tezahürüdür. Diğer oluşumlar gibi masa başı bir ittifak değildir. İttifakın gücünün yerel seçimlere de yansıması bizler kadar vatandaşlarımızı da memnun etmiş ve ittifak karşılık bulmuştur. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP teşkilatlarına bu anlamda, ülkemiz adına ne kadar teşekkür etsek azdır. 

Gemlik'te Genel Merkezimizin değerlendirmeleri sonrasında belirlenen Berkay Bulut, Cumhur ittifakının yapısını temsil edebilecek niteliklere sahiptir. Adaylığının açıklanmasının ardından da beklenenin üzerinde bir coşku ile karşılanmıştır. Ak Parti ve MHP tabanında yaşanan heyecanın karşılığını vermek zorundayız. 

 

GEMLİK BİZLER İÇİN DEĞERLİ  
Gemlik bizler için değerli bir ilçe. Bu nedenle Gemlik'e özel ilgi gösteriyoruz. Merkezi hükümetin, Büyükşehir Belediyesinin ve Gemlik Belediyesinin uyumu, Gemlik adına önemli kazanımların başlangıcı olacaktır. İlçe Başkanımız Yaşar İslam, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Belediye Başkan Adayımız Berkay Bulut ve bizlerin katkılarıyla, Gemlik hak ettiği pek çok kazanımı da elde edecektir. Seçim çalışmaları ve 31 Mart sonrasında da vatandaşlarımızla iç içe, gönül kazanarak çalışmalar yapacağız'' dedi. 

ÇALIŞMALARDA YER ALACAĞIM  
Işık Meclis çalışmalarının tamamlanmasının ardından kendisinin de çalışmalarda yer alacağının altını çizerek; ''Gemlik'te vekillik sürecimizle başlayarak vatandaşların taleplerini dinledik, çeşitli eksikleri de tamamladık. Saha çalışmalarımızda da aynı şekilde yer alacağız. Bizim projelerimiz vatandaşın isteklerine dayalı olacak. Asla masa başı projeleri benimsemeyeceğiz. Vatandaş, sokağında veya mahallesinde ne istiyor? Bunu iyi etüt edecek, çalışmalarımızı bu yönde yapacağız. 
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Tevazu, Samimiyet ve Gayret' söylemini uygulayacak olanlar bizleriz. Bu söylemin hakkını vererek yapacağımız çalışmalarda, halkımızın da teveccühünü kazanacağımızı biliyoruz. Gemlik'te Cumhur ittifakına olan tecevvüh, Cumhur İttifakına Gemlik Belediyesini kazandıracaktır'' şeklinde konuştu.

DÖRT YOL GİRİŞİ İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
Gemlik’in dörtyol mevkiinden girişinin kapanması farklı kesimlerden tepki alırken, tekrar dörtyoldan giriş için alternatifler oluşturulsa da, maliyetler ve farklı nedenlerle çözüm bulunamamıştı. Konuyu Ankara’ya taşıyarak Hakan Çavuşoğlu ile değerlendirme yapan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, dörtryoldan giriş için çalışmaların devam ettiğini açıkladı. Dörtyol bize biraz dar geliyor. Özellikle Bursa istikametinden gelen araçların Gemlik girişinde yavaşladıkları zaman veya alttan İstanbul çıkışına yol verirken orada bir sinyalizasyon olduğu zaman arabaların saklanabilecekleri bir cep yok. Bu yüzden simülasyonu yapıldı ancak araçların hepsi anayol üzerinde biriktiği için ve yukarıdan gelen araçların hızlı geldiği için bir güvenlik sorunu oluşuyor. Hisartepe Mahallesi'nin ise çok dik olduğu için orada bir cep açma şansımız da yok. Mahallenin dokusunu da bozmak istemiyoruz. Karayolları bu konuyla ilgili farklı bir teknik uygulanabilir mi diye proje çalışmaları yapıyor." diye konuştu.

ALEMDAR CADDESİNİ ÇEVRE YOLUNA BAĞLAYAN KAVŞAĞA SİT ALANI ENGELİ

Milletvekili seçildiği günden beri Gemlik halkının şikayetlerini göz önünde bulundurarak yol ve kavşak çalışmaları konusunda çalışmalar yapan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Alemdar Caddesi'ni çevre yoluna bağlayan, çok sık trafik kazalarının yaşandığı bölge hakkında da bilgi verdi. "Alemdar Caddesi'ni çevre yoluna bağlayan kavşak ile ilgili projeyi belediyemiz yapmış, proje Karayolları Genel Müdürlüğü'nün onayını aldı. Ancak bu bölgede geçen hafta Kültür Varlıkları Kurulu, kurum görüşleri istedi. Sebebi ise bu bölgenin sit alanı olduğu iddia edilmesidir. Karayolları Genel Müdürlüğü'nün burada bu kavşağın yapılasını onaylaması sevindirici bir haber olarak paylaşabiliriz. Ayrıca 2019-2020 programına planlandı. Şu anda bu bölgede bu yatırımın yapılabilmesi için 2019 bütçelerine eklemeye çalışıyoruz." şeklinde konuşan Işık bölge halkının en çok istediği kavşak hakkında müjdeyi verdi.

"CUMHUR İTTİFAKI AÇIK ARA SEÇİMLERDEN GALİP ÇIKACAKTIR"

Programın sonunda Gemlik halkına seslenen Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık; "Bir milletvekili olarak, tüm Gemlik'in, tüm Bursa'nın milletvekili olduğumu, bir tevazu içerisinde sizin hizmetkarınız olduğumu, makul ve mantıklı yapılabilecek tüm konularda beni arayabileceğinizi belirtmek istiyorum. Şuanda bir seçim süreci yaşıyoruz. Programın başından beri cumhur ittifakına atıfta bulunmaya gayret ettim. Cumhur ittifakı masa başında kurulmuş bir ittifak değildir. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında meydanlarda kurulmuş bir ittifaktır. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin beraberce oluşturduğu, Yenikapı ruhuyla güçlenmiş bir ittifaktır. Genel seçimlerde ve referandumda nasıl güçlü çıktıysak, yerel seçimlerde Bursa'nın tüm ilçelerinde ve Büyükşehir'de cumhur ittifakının adayları açık ara kazanacaktır. İlçe belediyeleri ile büyükşehir ile ve hükümetimizle biz bölgemize hizmet etmek istiyoruz. Bunun için tüm Gemlik halkının desteğini bekliyoruz. Gemlik'in adayı Berkay Bulut, halkın içinden, halkın değerlerine sahip, onların değerlerine sahip çıkabilecek, halkın sorunlarını bilen, halkla birebir çalışabilecek, halkın isteklerini halk için yapabilecek bir arkadaşımız bir kardeşimizdir. Bu yüzden cumhur ittifakının adayı Berkay Bulut'a destek bekiyoruz." dedi.

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2019, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER