banner47

Bozbey ve Sertaslan Gençlerle Buluştu

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey gençlerle buluştu.

Bozbey ve Sertaslan Gençlerle Buluştu
banner3

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey gençlerle buluştu.

Renkli görüntülerin yaşandığı buluşmada gençler, Gemlikli sanatçılar Anıl Can ve Berkay Buluç, orkestra eşliğinde canlı müzikle eğlenirken, Mustafa Bozbey ve Mehmet Uğur Sertaslan ‘Ormancılar’ türküsünü söyledi.

“Bursa: Yeşil, beyaz ve mavidir”

Yolculuğa birlikte çıktıklarını ve Bursa’da değişim rüzgarının estiğini ifade eden CHP Bursa Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ,”Uğur başkanı kutluyorum. Bir yolculuğa çıktık birlikte bu yolculuk 31 Mart’a kadar değil, Gemlik’in 31 Mart’ta bir değişim sürecini başlatacağına inanıyorum. Bu süreci Gemlik’te beraber başlatacağız. Uğur bizim kardeşimiz, arkadaşımız Bursa’yı yeşil beyaz olarak değerlendiriyoruz.  Aslında Bursa yeşilin ve beyazın kenti ama unutulan mavisinin de kenti Bursa yeşil, beyaz ve mavidir. Halen daha Bursa olarak biz maviyi kullanamayan, maviyle ilgili proje üretemeyen ve halen maviye uzak duran bir kentiz işte 31 Mart’tan sonra, Bursa mavisiyle de bütünleşecek, yeşiliyle de bütünleşecek, beyazıyla da bütünleşecek çünkü bugüne kadar sadece Gemlik’te değil, Bursa’nın 17 ilçesinde değişim rüzgarı esiyor. Bursa’nın merkezinde de inanılmaz bir değişim rüzgarı esiyor” dedi.

“Gemlik geriye düştü”

Nilüfer’i örnek bir kent haline getirdiklerini ve bunu yaparken, katılımcı demokrasiyle yaptıklarının altını çizen Bozbey, “20 yıldır Nilüfer’de yaptıklarımız belli; Türkiye’nin örnek ve lider bir kentini oluşturduk. Bunu yaparken kendimiz yapmadık. Biz birlikte yaptık. Katılımcı demokrasiyle yönettik. İnsanların iyi ve kötü gününde, acısında ve sevincinde beraber olduk. Sosyal, kültürel ve sportif projelerle Bursa’nın merkezi Nilüfer oldu. Şimdi ise her ilçe bir merkez olacak. Gemlik’te yapacağımız projelerle merkez olacak. İnşallah Uğur başkan da seçilecek. Gemlik hak ettiği yerde değil ben de zaman zaman Gemlik’e geliyorum. Gemlik epey gerilere düştü. İşte bu düşüşü yukarıya çıkartmanın yolu 31 Mart’ta Gemliklilerin önce Uğur başkana ve Mustafa Bozbey’e de sahip çıkarak, bu değişimi başlatmasıyla mümkündür. Biz Gemliklilere güveniyoruz. Bugün Nilüfer’de insanlar her yönüyle nasıl gülümsüyorsa, nasıl gençler gülümsüyorsa, nasıl ki gençler burada arkadaşlarıyla beraber Gemlik’ten Nilüfer’e eğlenmeye geliyor, orada sosyal faaliyetlere katılıyor, kültürel faaliyetlere katılıyorsa, 31 Mart’tan sonra Uğur başkanla beraber üreteceğimiz gençlere yönelik, tüm Gemliklilere yönelik projelerle Nilüfere gitmeye hiç gerek kalmayacak. Nilüfer buraya taşınmış, buraya gelmiş olacak. Niçin Bursalılar Gemlik’ gelip burada hoş vakit geçirmesinler. Bunları bu zamana kadar maalesef yapamamışlar. Bilesiniz ki öndeyiz, birileri peşimize takıldı geliyor” diyerek sözlerini tamamladı.

Ardından ise, CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey gençlere sucuk – ekmek ikramında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2019, 05:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER