banner47

Berkay Bulut Kimdir?

31 Mart yerel seçimlerinin yaklaştığı bu günlerde Gemlik'in belediye başkan adayları belli oldu.

Berkay Bulut Kimdir?
banner3

31 Mart yerel seçimlerinin yaklaştığı bu günlerde Gemlik'in belediye başkan adayları belli oldu. Bunların içerisinde ise en çok merak edileni cumhur ittifakının adayının kim olacağı sorusuydu.

Geçtiğimiz pazar günü Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde AK Parti'den Gemlik'in belediye başkan adayı olarak Berkay Bulut açıklanmıştı.

Peki herkesin sevdiği ve son günlerde en çok konuşulan bu isim kimdir?

BERKAY BULUT KİMDİR?

1974 Gemlik doğumludur. İlk, orta ve lise tahsilini Gemlik’te tamamlamıştır.

Balıkesir Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. Uzun yıllar özel sektörde yönetilicilik yapmıştır.

2015 yılında kendi şirketi Bulutoğlu firmasını (Samsung ve İşbir Yatak) kurarak Gemlik’te ticari faaliyetlerine başlamıştır.  İlk Samsung mağazasını Gemlik İstiklal Caddesi'ne açan Bulut, Orhangazi ve ardından Yalova şubelerini de açarak bölgede bir marka haline gelmiştir. Ayrıca Yalova'da bulunan mağaza Türkiye'nin en büyük Samsung Mağazası olma özelliğini taşımaktadır. Mağazalarının tamamında ise yönetim ekibi ve personelleri Gemliklidir. Samsung bayiliklerinin ardından İşbir Yatak mağazasını da yine Gemlik İstiklal Caddesi'nde açmıştır. Halen Gemlik, Orhangazi ve Yalova’da ticari hayatına devam etmektedir.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. Kurucu başkanlığını yaptığı Gemlik Basketbol takımında da Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi devam etmektedir. Gemlik Basketbol Kulübü, kurulduğu günden itibaren başarılarını her geçen gün arttırmıştır. Kulüp şuan Türkiye Basketbol 2.Liginde olup Bursa'yı temsil eden tek spor kulübüdür.

Orta düzeyde İngilizce bilmekte, Gemlik'in sevilen öğretmenlerinden Asiye Bulut ile evli ve 1 kız çocuğu babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2019, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER