banner47

Vatan Partisi'nde Çakıroğlu Dönemi

Vatan Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı Olağanüstü Kurultayı'nda Çetin Çakıroğlu partinin yeni ilçe başkanı seçildi.

Vatan Partisi'nde Çakıroğlu Dönemi
banner3

Vatan Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı Olağanüstü Kurultayı'nda Çetin Çakıroğlu partinin yeni ilçe başkanı seçildi.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcıları Meltem Ayvalı ve Yıldırım Koç'unda katılım sağladığı ilçe kurultayı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

"AK PARTİ HÜKÜMETİ YÖNETEMİYOR"

Kurultayın açılış konuşmasını Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Koç yaptı. Koç konuşmasında Ak Parti'yi sert sözlerle eleştirdi : "Türkiye, tarihin en büyük krizi ile karşı karşıya. Daha önce bu ülke pek çok ekonomik kriz yaşadı, ancak bu kriz bunlardan çok daha derin ve etkileri henüz yeni hissedilmeye başlanan bir kriz. Enflasyonla hissediliyor, işsizlikle hissediliyor ve Ak Parti'nin iktidarlığının boşaltıldığı ve başarısızlıkla sonuçlandığı Ak Parti'nin ülkemizi yönetemediği koşullarda bu kriz bu sorunları daha da derinleştirecek. Ak Parti hükümeti ülkemizin hiç bir sorununu çözemedi. Kasım ayının ikinci yarısında çok ciddi iflaslar bekleniyor." şeklinde konuştu.

"ANDIMIZ YASAKLANAMAYACAK"

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Meltem Ayvalı ise konuşmasında; "Vatan Partisi gerçekleri görür, ona göre mevzilenir ve Türkiye'nin rotasını çıkarır. O yüzden, bu sorumluluğu, bu görev bilincini, omuzlarımızda hissetmek zorundayız. Biz var olduğumuz sürece, Türkiye yeniden Atlantik rotasına giremeyecek, Türkiye yeniden Amerika ile barışmayacak. Biz var olduğumuz sürece açılım dosyaları yeniden açılamayacak. Kimse tekrar HDP ile PKK ile Türkiye'yi masaya oturtamaz. Biz var olduğumuz sürece PKK ile FETÖ ile kol kola iktidar formülleri başarılı olamayacak. Biz var olduğumuz sürece andımız yasaklanamayacak." dedi.

Vatan Partisi Gemlik İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu olurken, Çakıroğlu'nun yönetim kurulu listesi ise şu şekilde: Hülya Kara, Birol Türker, Saadet Selvi, Salih Çakır, Seher Deliçay, Nazım Ertük, Halil Öztürk, İhsan Rauf Otabatmaz, Ramazan Koşum, Yılmaz Danacı, Burhan Yakutlu Serpil Türker.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2018, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28