banner47

Ahmet Avcı'da aday adaylığını açıkladı

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın yardımcısı Ahmet Avcı’da Ak Parti Gemlik Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Ahmet Avcı'da aday adaylığını açıkladı
banner3

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın yardımcısı Ahmet Avcı’da Ak Parti Gemlik Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Müracaatını Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam’a yapan Ahmet Avcı’ya Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Babası Mevlüt Avcı’nın yanı sıra Şoförler ve Otomobilciler Dernek Başkanı ve Hamidiye Mahallesi Muhtarı Ayhan Gündoğdu’da destek verdi.

Belediye Meclis üyeliği ve çeşitli komisyonlardaki tecrübe ve bilgi birikimini Belediye Başkan Yardımcılığı göreviyle de sürdürdüğünü açıklayan Ahmet Avcı, hizmet ve yatırımların devam etmesi adına aday adaylığı müracaatında bulunduğunu söyledi. Gemlik Belediyesi olarak ilçeye güzel hizmetler verdiklerini savunan Ahmet Avcı, “İstikrarı, hizmeti ve yatırımları devam ettireceğiz” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam’da, “Kıymetli başkanımıza çıktığı yolda hayırlı olması temennisinde bulunuyoruz” diye konuştu. Ak Parti Gemlik’te, mevcut Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın yanı sıra, Süleyman Çevik, Habibe Oral, Mehmet Kaptan, Enver Şahin, Orhan Semiz, Emir Kantur ve Berkay Bulut’un müracaat ettiğini açıkladı. Belediye Meclis üyesi Fehmi Aslan’ın da 16 Kasım Cuma günü Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaat edeceği ifade edildi. Ahmet Avcı ve Fehmi Aslan ile birlikte Ak Parti’nin Gemlik’te Belediye Başkan Aday adayı sayısı 10’a yükselmiş oldu.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, 05:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER