banner47

Şükran Ersöz Güven Tazeledi

Ak Parti Gemlik Kadınlar Kolu 5. Olağan Genel Kongresi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası 11 Eylül Düğün Salonunda yapıldı.

Şükran Ersöz Güven Tazeledi
banner3

Ak Parti Gemlik Kadınlar Kolu 5. Olağan Genel Kongresi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası 11 Eylül Düğün Salonunda yapıldı.

Mevcut Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz 400 delegeden kongreye katılan 310 delegenin tamamının oylarını alarak üst üste ikinci kez Kadın Kolları Başkanı oldu. Büyük ilgi gören kongreye, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Ak Parti Bursa Milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç, Zekeriya Birkan ve Osman Mesten'in yanı sıra Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam'da katıldı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Ak Parti Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Ak Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç birer konuşma yaparak, Şükran Ersöz ve yönetimine başarı dileklerinde bulundular.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'da yaptığı konuşmada 16 yıldır iktidarda olan Ak Parti'nin ana güçlerinden birisinin kadın kolları olduğunu vurguladı. "Kadın kollarımızın gücünü her platformda hissettik" diye konuşan Hakan Çavuşoğlu, "Türkiye genelinde 11 milyon üyesi ile dünyanın en büyük teşkilatı Ak Partidir. 4,5 milyonu aşan kadın üyesiyle de Ak Parti Kadın Kolları dünyanın en büyük kadın örgütüdür" dedi. Kadına büyük önem verdiklerini ifade eden Hakan Çavuşoğlu, CHP Parti Meclisinde Mehmet Bekaroğlu'nun kadın kontenjanından üye yapıldığını anımsatarak, aradaki en büyük farklardan birisinin bu olduğuna dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2018, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER