banner47

İyi Parti Kumla Temsilciliğini Açtı

İYİ Parti teşkilatlanma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İyi Parti Kumla Temsilciliğini Açtı
banner3

İYİ Parti teşkilatlanma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Çok kısa bir süre içerisinde kuruluş, yapılanma ve kurultay süreçlerini gerçekleştiren İYİ Parti Kumla Temsilciliğinin de açılışını yaptı.

Açılış kurdelesini İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı’nın kestiği temsilciliğin açılışına ilgi büyüktü. İYİ Parti Gemlik İlçe Yöneticileri ve üyeleri yanı sıra, Kumla sakinleri ve günü birlik, hafta sonu için Kumla’ya gelen vatandaşlar da açılışa büyük ilgi gösterdi.

Temsilcilik açılışında kısa bir konuşma yapan Adnan Bıyıklı, güncel meselelere temas ederek, Kumla ve Gemlik’in sorunlarına değindi. Belde ve köylerin, bir gecede mahalleye dönüştürülmesinin yarattığı bazı sorunlardan bahseden Bıyıklı; "Kumla’mız, Umurbey’imiz, Kurşunlumuz için mahalle deniyorsa da bizler için tam olarak öyle değildir. Bu yerleşim yerlerimiz çok önemlidir. Kendi sosyal, ekonomik hayatı vardır. Gemlik’in gözdesidirler. Bu sebeple bizler buralarla özel olarak ilgiliyiz. Kumla’mıza yönelik çalışmalarımızı yürütebilmemiz için, buradaki vatandaşlarımızla beraber olabilmemiz için temsilciliğimiz olmak zorundadır. Halkımızı bu temsilciliğimiz ile kucaklayacağız. Kumla seçim büromuz da yine bu temsilciliğimiz olacaktır. Kumla Temsilcimiz, aynı zamanda Başkan Yardımcılarımızdan olan Sn. Ahmet Malyemez kardeşimizidir; hayırlı, uğurlu olsun.".

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2018, 07:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28