banner47

İyi Parti Gemlik’te Çalışmalarını Başlattı

Türkiye’nin yeni kurulan siyasi partilerinden biri olan İyi Parti, Gemlik’te de teşkilatlanarak çalışmalarını başlattı.

İyi Parti Gemlik’te Çalışmalarını Başlattı
banner3

Türkiye’nin yeni kurulan siyasi partilerinden biri olan İyi Parti, Gemlik’te de teşkilatlanarak çalışmalarını başlattı.

Yönetimini ve projelerini tanıtarak faaliyetlerine başlayan İyi Parti’nin Gemlik Kurucu İlçe Başkanlığı görevini Gemlik siyasetinin yakından tanıdığı isim Dr.Adnan Bıyıklı üstlendi.

Bıyıklı, yönetim kurulunu basın mensuplarına tanıttıktan sonra partisi hakkında detaylı bilgiler aktardı. Gemlik’in sorunlarına değinerek çözüm yolları için projelerinin olduğunun da altını çizdi. Bıyık’lıyı basın toplantısında il yönetimindeki Levent Özeren, Birol Mumcu, Eyyüp Sabri Atlıoğlu, yönetim kurulu ve partinin kurucu üyeleri de yalnız bırakmadı.

Dr.Adnan Bıyıklı’nın İyi Parti Gemlik İlçe Başkanı olarak ilk yaptığı basın açıklamasında önemli mesajlar verdi.

KHK’ya eleştirilerin dozunu arttıran Bıyıklı, deprem sadece Gemlik’in değil tüm Türkiye’nin sorunudur dedi. Türkiye’deki tüm riskli alanları taşıyacak olursak hangi birini taşıyabileceğiz diye soran Bıyıklı iktidar bu yükün altında ezilmiştir dedi. Deprem ile ilgili afet bilincini oluşturmak için 6 yıldır ne tür çalışmalar yaptınız diye soran Bıyıklı, kaç tane kurtarma aracınız var, deprem anında oluşacak karmaşada trafik sorunu dahil insanların güvenliği ile ilgili neler yaptınız diye sordu.

 

Gemlik’in temel sorunları arasında hayati önem taşıyan madde bağımlığı ve ticareti ile ilgili açıklamalarda bulunan Bıyıklı, yüzlerce çocuğumuz uyuşturucu batağına saplanmış bununla ilgili sadece güvenlik güçlerimizin çabası yeterli değildir, tüm halkı bu mücadelenin içine katmak gereklidir, bunun içinde iktidardaki, siyasi iradenin samimi bir çaba içinde olması ve diğer siyasi parti yöneticilerinin ve özelikle de halkın desteği sağlanmalıdır dedi.

Ülkemizi ve kentimiz yönetmeye talibiz, bunu ele almak için yola çıktık diye sözlerini sürdüren Bıyıklı, zeytin ve denizimiz başta olmak üzere kentimizin tüm imkan ve kaynaklarını doğru yönde kullanılmasını sağlamalıyız diye sözlerini sürdüren İyi parti ilçe başkanı Bıyıklı, kimseyle kavga ve ayrıştırma çerisinde olmayacağız, mevcut yöneticiler de dahil olmak üzere herkesle barışık ve ortak çözüm noktasında çözüm üretmeye çalışcağız mesajı verdi.

Basın mensuplarının sorularını da cevaplayan Bıyıklı, yönetim  kurulunu tanıttıktan sonra basın toplantısı sona erdi.

Yönetim şu isimlerden oluştu: Adnan Bıyıklı, Ahmet Baha Elal, Ahmet Çelik, Ahmet Karakoç, Ahmet Malyemez, Alim Miktat Özden, Bilge Dural, Emin Doğru, Enver Kürşat Beşe, Enver Şanlı, Erdoğan Sağlık, Erkan Zambak, Gizem Güre,  Günay Enver, Halit Seymen, Levent Bulan, Mehmet Ali Durman,Mehmet Kantar, Memduh Temel, Murat Bayram, Necati Sarıca, Nilüfer Toprakçı, Özkan Canbay, Raif İbiş, Selahattin Kızılaltun, Sinan Kahraman, Süleyman Sırrı Malgil, Uğur Kaya, Volkan Kaplan, Ayla Ersoy, Demet Celayir, Mustafa Korkmaz, Sevgi Durmuş, Ejder Güneş, Ahmet Okçu, Arife Çetin, Berker İbiş, Birol Demir, Çiğdem Ateş, Dilek Aksel, Ersen Keskin, Erşen Ilıcalı, Halim Akbulut, Halime Yıldız, Kanber Temel, Hülya Marat, Kerim Altın, Mehmet Göral, Mehmet Köksalan, Mehmet Ölmez, Melis Doğru, Murat Akbulut, Murat Kader Ateş, Ömer Faruk Demir, Özhan Ayaz, Savaş Akkan, Sedat Akkuş, Serpil Bayraktar, Talip Demiralay, Tufan Mete, Tuğba Günözer, Türkan Demiralay, Ülkü Aydın, Zehra Çakıcı,  Zübeyde Çelik, Zühal Yıldız.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER