banner47

Gemlik Esnafından TSK’ya Bağış Kampanyası

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri’ne mühimmat desteği sağlamak amacıyla bağış kampanyası başlattı. Kampanya kapalı pazaryerinde, pazarcı esnaflarından start aldı.

Gemlik Esnafından TSK’ya Bağış Kampanyası
banner3

 

Oda Başkanı İsmail Beki, Gemlik esnafının kanıyla, canıyla, parasıyla ve duasıyla her zaman devletin yanında olduğunu vurguladı.

Türkiye’nin güçlenmesini, büyümesini istemeyen dış güçlerin terör örgütleri kanalıyla bölücülük faaliyetlerini yürüttüklerini kaydeden Beki şöyle konuştu: “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin güçlenmesini, büyümesini, hiç bir şekilde hazmedemeyen dış güçler, yıllardır ülkemizin ve Türk milletinin önünü kesmek için çeşitli tuzaklar kurarak, dost görünüp düşmanlıktan hiç bir zaman uzak kalmadılar. Asıl niyetleri Türk milletini bölmek, parçalamak, diz çöktürmek olan bu emperyalist ve siyonist ülkelerin, kurdukları PKK, PYD, KCK, İŞİD gibi terör örgütleriyle milletimizi bölmek istedikleri çok açıktır.”

KARARLILIK GÖSTERGESİ  

İsmail Beki, Afrin harekatının Türk Milletinin bütünlüğünün ve kararlılığının en büyük göstergesi olduğunu dile getirerek “Mevzu bahis vatandır. Ülkemize ve milletimize kanlı silahlarını çeviren terör örgütlerinin devletçilik paranoyaları ve bunları destekleyenlerin heveslerini kursaklarında bırakmak, terör koridorunu yerle bir etmek Türk milletinin boynunun borcudur. Bugün itibariyle kurulan bütün tuzaklar, hükümetimiz ve muhalefetin milli duruşu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin kararlığı ile 5 günde Afrin’de terör örgütleri darmadağın olmuş, kaçacak delik aramaktadırlar. Bu harekat Türk milletinin bütünlüğünün ve kararlılığının en büyük göstergesi olacaktır” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetlerine mühimmat desteği vermek amacıyla bağış kampanyası başlattıklarını dile getiren Beki “Bizlerde Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak çorbada tuz misali Türk Silahlı Kuvvetlerimize mühimmat desteği sağlamak amacıyla, esnafımız karının bir bölümünü TSK’ya bağışlıyor. Esnaf teşkilatı olarak kanımızla, canımızla, paramızla, duamızla, devletimizin yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Allah Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner27

banner23

banner28