banner47

Gemlik’e Kadın Vekil de Yakışır

24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminde Ak Parti’den aday adayı olarak başvurusunu yapan Mali Müşavir Habibe Oral, “Gemlik’e kadın vekil de yakışır.

Gemlik’e Kadın Vekil de Yakışır
banner3

24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminde Ak Parti’den aday adayı olarak başvurusunu yapan Mali Müşavir Habibe Oral, “Gemlik’e kadın vekil de yakışır.

Kendime güveniyorum. Partimizin kadın kotasının yükselmesini de kadın siyasetçilerin önünün açılmasında bir miat olarak görüyorum. Gemlik’in, Bursa’nın sorunlarına duyarlı, yatırımlarının takipçisi, olarak ilçeyi Ankara’da temsil etmek istiyorum” dedi.

Ak Parti Bursa Milletvekili aday adayı Habibe Oral, “Yıllardır siyasetin içerisindeyim Siyaset bir iddia bir dava, bir ideal sahibi olan, hedefi olan bizler için vazgeçilmez bir araçtır. Milletin hizmetkârı ve milletin vicdanı olabilmek için gece gündüz demeden çalışmayı ve fedakârlığı gerektirir. Yeni anayasanın, başkanlık sisteminin, ve çözüm sürecinin, mücadelenin ana gündem maddeleri olacağından, önümüzdeki  dönem tarihi bir dönem olacaktır. 

Yapılacak tüm hizmetlerin temelinde sadece hizmet ve adalet olmalı, ilkeli ve adil olma anlayışı benimsenmeli, Seçmene ulaşılabilir olmak ve seçmenle iç içe olmak temel hedefim  olacaktır. Seçilen bir vekilin özellikle halkla bütünleşen iç içe olan sürekli diyalog içerisinde bir kişi olmasının çok önemli olduğunu biliyorum. siyaseti erdem ve ahlak üzerine bina ederek yapılması, siyasetin mazlumun yanında, zalimin karşısında olması gerektiğine inanıyorum. Siyasetin, Hakkı üstün tutan bir anlayış ile yapılması. Hiçbir kültürü, düşünceyi, anlayışı, dışlamayan ve ötelemeyen, bir anlayış içerisinde yapılması gerektiğini düşünüyorum. Milletvekilliğini Bursa halkına hizmet etmeyi şeref kabul eden bir anlayış ile yapacağım. Siyaseti Ak davamızın Ak gönüllerimizin misyonu ve vizyonu ile yapacağım. Ben makam, mevki, para ya da şöhret elde etme peşinde değilim. Çok şükür rabbim hepsini bana nasip etti. 

Türkiye’yi büyütmek için Yeni Türkiye için 2023 Hedefleri için bu yolda başta Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Binali Yıldırım, Durmak Yok Yola Devam diyoruz ve Yeni Türkiye için hep birlikte devam etmeliyiz.  Çok zengin bir mesleki tecrübem esnaf kardeşlerimin sorunlarını yakinen bildiğimden dolayı,  bilgi birikimimle ve tecrübemle güzel şehrime Bursa’ma hizmet edeceğime ve katkı sağlayacağıma inandığım için, AK Parti’den Aday Adaylığımı siz değerli basın mensuplarıyla dolayısıyla tüm hemşerilerimle paylaşmak istiyorum. Rabbim niyetimizi hayırlı etsin. Allah utandırmasın. Rabbim nasip ederse, Bursalı kardeşlerimin de desteğini alarak bu şehrin  havasını soluyan, bu şehirde yaşayan her kesimin vekili olmak için yola çıktım. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm İlçe Belediye Başkanlarımızın, partimizin İl ilçe Yönetimlerinin, Kadın Kollarımız ile Gençlik Kollarımızın, siz kıymetli basın mensuplarımızın, ilgili sivil toplum kuruluşlarımızın, vakıflar ve derneklerimizin, ilimizdeki kanaat önderlerinin ve iş adamlarımızın da görüşlerini alarak yapacağımı belirtmek istiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2018, 06:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28