banner47

Gemlik İçin Ortak Akıl

Orhangazi ve Gemlik'in en sevilen isimlerinden biri olan, Ak Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ergün Efendioğlu, GemlikLife'ı ziyaret etti.

Gemlik İçin Ortak Akıl
banner3

Orhangazi ve Gemlik'in en sevilen isimlerinden biri olan, Ak Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ergün Efendioğlu, GemlikLife'ı ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Kaynar ve Genel Yayın Yönetmeni Feyzi Sarıkaya ile hoş bir sohbet gerçekleştiren Efendioğlu, Gemlik üzerine çeşitli değerlendirmeler yapıp Kaynar ve Sarıkaya'nın görüşlerini aldı.

Gemlik için ortak olarak fikirlerin değerlendirilmesi ve yapıcı çözümlerle Gemlik'in sorunlarının çözülmesi gerektiğini vurgulayan Efendioğlu, "Gemlik'in nabzını en yakından tutan ve Gemlik Halkı ile sürekli iç içe olan GemlikLife'ı bende yakından takip ediyorum. Özellikle internet televizyonculuğu alanındaki atağınızla bir çok soruna çözüm üreten ve aslında bölgedeki yayın kuruluşlarına örnek olan bir yapısı var GemlikLife'ın. Takipçi oranını da göz önünde bulundurursak halkın taleplerini en iyi GemlikLife biliyor. Bu yüzden sizlerin fikirlerini ve önerilerini almak istiyoruz." diyerek Serkan Kaynar ve Feyzi Sarıkaya'dan Gemlik ile ilgili önemli konuları dinlemek istedi.

Özellikle gençler için sosyal alanlar, ulaşım ve trafik sorunları, Gemlik Sanayisi ve Gemlik Turizmi konusunda önemli konulara değinen Kaynar ve Sarıkaya, Ergün Efendioğlu'na düşüncelerini aktardılar. Önemli konuların konuşulması üzerine Efendioğlu, "Bölgede en önemli ihtiyaçlardan birisi bağımsız bir bölge üniversitesidir ve bunun için konsensüs oluşturmalıyız. Orhangazi'de Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığım dönemde ortak aklı kendime rehber edindim. Üniversite ve diğer bir çok konuda ortak aklın hem Gemlik için hem de bölge için kazanım olacağı kanaatindeyim. Bu bağlamda gençlerimiz için sosyal donatı alanlarının sayısının arttırılması, çeşitli kültürel ve sanatsal faaliyetlerin sayısının arttırılması, trafik ve otopark sorunlarının, otobüslerde yaşanan sorunların ortadan kaldırılabilmesi için ortak akıl ile hareket etmenin en doğru yol olacağını, çözümü hep birlikte bulacağımızı, hep birlikte yeni hedeflere ulaşacağımızı düşünüyorum." diyerek, kendisini misafir eden GemlikLife Ailesi'ne teşekkürlerini bildirdi.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2018, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER