banner47

Gemlik’in En Genç Adayı

Yaklaşan seçimler öncesi siyasi parti liderleri birbirini ardına gençlerle ilgili vaatlerini sıralarken, Gemlik’ten 18 yaşındaki Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Nutuğ Eray Şentürk milletvekili aday adayı oldu.

Gemlik’in En Genç Adayı
banner3

Yaklaşan seçimler öncesi siyasi parti liderleri birbirini ardına gençlerle ilgili vaatlerini sıralarken, Gemlik’ten 18 yaşındaki Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Nutuğ Eray Şentürk milletvekili aday adayı oldu.

9 Ekim 1999 doğumlu olan Şentürk, İYİ Parti'nin adaylık başvurusu son günü adaylık başvurusunu yaptı.

Üniversiteye Hazırlanıyor

Aynı zamanda Bursa Sosyal Bilimler Lisesinde son sınıf öğrencisi olan Şentürk hem okul başkanı hem de bir çok ulusal ve uluslar arası hitabet ve diksiyon alanında ödülleri bulunuyor. Üniversite sınavlarına hazırlanan Nutuğ Eray Şentürk, milletvekili olduğu takdirde bir yandan TBMM'de görev yaparken, öte yandan üniversite eğitimine devam edecek. Ayrıca 1993 yılında şehit olan Piyade Teğmen Şenol Şentürk’ün yeğeni olan Nutuğ, ismini de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’undan almış.

İyi Parti Gemlik İlçe Başkanlığı binasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Nutuğ Eray Şentürk; “Bu ülkede uzun yıllardır yanlış giden bazı şeyler olduğunu düşündüm. Bunları nasıl düzeltebilirim diye zaten kafa yoran birisiydim. Okulda da hep bu konuda çalışmalar yapan bir öğrenciydim. Bu gücü, bu enerjiyi, Türkiye’de değişimi yakalayabilecek bir partiyi, Türkiye’yi ilerletebilecek bir partiyi yani İyi Parti’yi tanıdım. İyi Parti’ye ulaştım. Zaten yakından takip ediyordum ve bu yolda bende yürümeye karar verdim. Adaylık başvurusu yapmaya karar verdim. Gemlik İlçe Başkanlığını ziyaret ettim. İlçedeki heyetimizle bir araya geldim. Başkanımızla görüştüm. Ardından da Ankara’ya geçtim. Sağolsunlar Gemlik beni çok güzel karşıladı. Yanımda olduklarını her daim hissettirdiler ve bundan sonraki süreçte de yanımda olacaklarından eminim. İlçe Başkanımız Sayın Dr. Adnan Bıyıklı olmak üzere tüm ilçe teşkilatımıza ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Gemlik Nutuğ Eray Şentürk’ün Yanında

İyi Parti Gemlik İlçe Teşkilatı ve yöneticileri de Nutuğ Eray Şentürk gibi kendini bilen ve kendine güvenen, bu konuda bir çok siyasetçinin birkaç gömlek üzerinde olan genç bir adayları olduğu için duydukları mutluluğu belirtirken, kendisine teşkilat olarak desteklediklerini vurguladılar.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2018, 14:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gandandar h ile ilgili bir insan geçirmek
Gandandar h ile ilgili bir insan geçirmek - 2 yıl Önce

SIRADAKİ HABER

banner27

banner28