banner47

CHP Gemlik Gençlik Kollarından Açıklama

Artvin'de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik Gençlik Kollarından bir açıklama geldi...

CHP Gemlik Gençlik Kollarından Açıklama
banner3

Artvin'de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik Gençlik Kollarından bir açıklama geldi.

CHP Gemlik Gençlik Kolları Başkanı İlker Türkmen yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi : Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan hain ve alçak saldırıyı kınıyoruz. Yara almadan olayı atlatan Genel Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, çatışmada Gazi olmuş askerlerimize acil şifalar ve Şehit düşmüş Askerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Biz halkımızın unutmasını istemiyoruz geçmişte bir ölüp bin dirildiğimizi. Bir Deniz'i bizden aldıklarında okyanus olarak geri döndüğümüzü unutmayın istiyoruz. Bir Uğur Mumcu'yu bizden aldıklarında bugün binlerce kalem olduğumuzu unutmayın istiyoruz. 1938'de bir Mustafa Kemal gittiğinde bugün MİLYONLARCA MUSTAFA KEMAL olduğumuzu görün istiyoruz. Bugün bizden bir Anadolu'nun Kemalini almış olsalardı yine karşılarına MİLYONLARCA ANADOLU'NUN KEMALİ olarak çıkacaktık. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Kemal olmuştur, bugün kurtarıcısı yine KEMAL olacaktır. Bu vesileyle belirtmek istiyoruz ki terörün her türlüsünü, ülkemizin başına gelmiş her türlü belayı lanetliyoruz. Özgür, ferah ve barış dolu bir Türkiye ümidiyle."

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2016, 07:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28