banner47

Yıldız: "Erbakan Hoca'yı Şimdi Anladılar"

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, bugün ajansımızı ziyaret ederek bir dizi açıklamalarda bulundu.

Yıldız:
banner3

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, bugün ajansımızı ziyaret ederek bir dizi açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası gelişmeleri değerlendiren Yıldız, "Daha önce Erbakan Hoca'nın söylediği her sözüne 5-6 yıl sonra geliyorlar." dedi.

Başkan Yıldız, beraberinde parti yöneticilerinden Hamza Aygün ve Ömer Tuncal Kınık ile birlikte GemlikLife Genel Yayın Yönetmeni Feyzi Sarıkaya ve Yazı İşleri Müdürü Oğuzhan Obuz'a bazı açıklamalarda bulunan Yıldız, biz görevimizi yapıyoruz, milletimizi bilgilendirmek mecburiyetiyle sorumluluğumuzu yerine getirmeye gayret ediyoruz dedi. Erbakan Hoca; "Bunlara oy vermek cehenneme gitmeye oy vermektir." dediğinde hoca din siyaseti yapıyor demişlerdi. Oysa bugün ortaya çıkan tablo her şeyi ortaya sermiştir diyen Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü; "Suriye’ye girmek kendi irademizle değil de Nato ve İsrail’in planları dahilinde girdiysek vay halimize,bugün ne dediysek yarında aynısını söyleyeceğiz. Dünya siyonizminin hedefi olan milli Görüşü yüzde birlere kadar düşürdüler. Bu mücadele siyonizmin tek düşmanı Milli görüşe karşıdır. Ama er geç Milli görüşün kapısına gelecekler. Saadet ile Milli görüşün politikalarına dönüş yapacaklar.

Müslüman ve İslam coğrafyasının kan ağladığının altını çizen Yıldız, Erbakan Hoca’nın iktidarında cemaat liderlerine verilen yemeğe Fetönün davet edilmediğini hatırlattığı sözlerinde geçmişten günümüze FETÖ’nün sadece Erbakan hocaya sirayet edemediği hakikatidir dedi.  FETÖ ile etkili bir şekilde mücadele edebilmek ve bundan sonra yeni FETÖ’lerin oluşmasına engel olabilmek için üzerinde ciddi bir şekilde kafa yorulması gereken temel mesele FETÖ’nün Erbakan hocadan niçin bu kadar uzak durduğu sorusudur diye sözlerine devam eden Yıldız, Fetöcülerin üzerlerinden çıkan 1 doları ise 20 yıl önce Erbakan’ın 70 sayfasını yazdığı “Gizli Dünya Devleti” adlı kitapta gözler önüne serdiğini vurguladı.

Yıldız ve beraberindeki Saadet Partililer, Gizli Dünya Devleti kitabını GemlikLife'a hediye ederek ziyareti sonlandırdılar.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2016, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28