banner47

Ak Partili Gençlerden Chp’li Gençlere Tokat Gibi Yanıt

Ak Parti Gemlik İlçe Genlik Kollarından CHP Gençlik Kollarına çarpıcı yanıt geldi.

Ak Partili Gençlerden Chp’li Gençlere Tokat Gibi Yanıt
banner3

Ak Parti Gemlik İlçe Gençlik Kollarından CHP Gençlik Kollarına çarpıcı yanıt geldi.

Önceki gün bir yerel basın yayın organında, Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı, Karsak Meydan Çalışması, Çay Bahçeleri Yenileme Projesi ve Bölge Parkı gibi hizmetler konusunda eleştiren CHP Gençlik Kolları Yönetimini eleştiren Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ali Kaya, “Bölge parkı Gemlik'imizin bir değeridir. Yanından geçilmez haldeyken şimdi şehrin gürültüsünden yoğunluğundan uzaklaşmak isteyene güzel bir mekân oldu. Ağaç bakımı çim bakımı vs de eksiksiz yapılıyor. Halka açılan, uğrak bir mekân haline gelen bölgeyi tinerci yuvası olarak görmek şaşkınlıktır. Oranın yapımı, çevreyi kalkındırmak olduğu kadar tinercilere, alkoliklere vs alan bırakmamaktır. Kılık kıyafetinden dolayı Âşık Veysel'i Ankara'da Ulus meydanına sokmayan halktan kopuk zihniyetin bugünkü temsilcileri bölge parkından bihaber olması bizleri şaşırtmadı, bulunduğu yerin yıldızı haline gelmiş parkın bölgesine katma değerini oraya gidenler bilir o bölgede yaşayanlar bilir. Genel siyasette de sahil kıyısından, sayfiye yerinden ileri gidemeyen CHP'nin Gemlik Örgütünün ilçe binasının sahilde olması tesadüf değildir bundan mütevellit bölge parkının ahvalini bilmemeniz normaldir. Tinercinin, alkoliğin, hapçının mücadelesini en iyi şekilde vermeye gayret ediyoruz. Bu işin vebalinin de farkındayız. Bu konuda bütün farklı görüşlerin ortaklaşa hareket etmesi gerektiğini bir kez daha vurgulamış olalım burada. Bu sorunun çözümü acısından tüm kesimler birlikte hareket etmelidir” dedi.

CHP Gençlik Kollarına yönelik çarpıcı açıklamaları devam ettiren Muhammet Ali Kaya, “Gemlik'i asosyalleştiriyorsunuz, çay bahçelerini kapatıyorsunuz deyip, belediyemizin sosyal tesisinden yakınma tezatlına düşmeselermiş iyiymiş ama yine de cevap vermek lazım. Belki bu sefer idrak ederler. Bursa’mız çapında yıldızı parlamış 2 sosyal tesisimiz var. Daha önce Bursa’mızın her ilçesinden arkadaşlarımızı misafir ettik Gemlik'te. Bazen Ata tepe de ağırladık bezen Narlı sosyal tesislerinde. Çoğu arkadaşımız "keşke bizde de böyle tesisler olsa da yararlansak" diye buradaki tesislerimizin bizler için büyük nimet olduğunu anlamamıza vesile oldular. Mekânların tıklım tıklım dolu olduğunu söylemeye gerek bile yok. Bursa’nın çoğu ilçesinde olmayan harika tesislerimizin kıymetini bilelim. O tesislerin ilçemize kazandırılmasında en önde koşan Refik başkanımıza da canı gönülden teşekkür edelim. Ve yine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’ye de Gemlik’imize olan yakın ilgisinden, desteğinden dolayı da teşekkürü ihmal etmeyelim” diye konuştu..

“Gençlik Merkezlerimizde masa tenisi, bilardo, halk oyunları, satranç, kitap okumaları ve benzeri faydalı aktiviteler yapıldığı gençler tarafınca bilinmektedir. CHP heyeti Gençlik Merkezi yerine kıraathaneye gitti ise tercih kendilerinindir” diye açıklamasını sürdüren Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Ali Kaya, “Yazdıklarınıza, yazdıklarımıza bakıldığında görülüyor ki AK Parti'li Gemlik Belediyesi icraatleri ile eleştiriliyor/anılıyor. 2 sene Gemlik'te kazara belediyeyi kazanan CHP Sadece yolsuzluklarla yâd edilmesi sizler için bir zül sebebi değil anlaşılan. %22 alarak dibe vuran bir partinin Gemlik'te seçimi kazanan partiyi oy oranından vurmak istemesi ancak kedi-ciğer hikayesi ile açıklanabilir. 2014'ün 30 Mart'ında Refik YILMAZ ve AK Parti kadroları tarafından "TALAN" edildiğiniz için mi bu kadar irite oldunuz bilmiyoruz fakat 2019'u bekleyin, biz Gemlik'in yarınının bugünden daha iyi olması adına çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın "Milletin muhatap almadığını bizde muhatap almayız." sözünden yola çıkarak milletimizin direktif ve talimatlarıyla çalışacağız.

Tabi gönlümüz bu projeleri Chp zamanında da konuşalım, söyleyelim isterdi ama konuşacak eser yoktu ki meydanda. Ne meydan vardı ne tesis ne gençlik merkezleri. Şaşırılacak durum mu bu? Tabiki hayır. Neden? Çünkü Chp dediğin zaman akla susuzluk gelir, yağmurda evlerinde iş yerlerinde mahsur kalanlar gelir, altyapısızlık gelir, yolsuzluklar yoksulluklar gelir, ssk soygunları gelir, yandaşlarına rezidansları peşkeş çekmek gelir, Milleti 'bidon kafalı' olarak görmek gelir, Milli ve manevi değerlerden uzaklaşmak kasetle genel başkalığa oturmak gelir, Biz Allahtan korkmayız diyen genel başkan gelir, tüp kuyrukları gıda kuyrukları benzin kuyrukları gelir, demokrasi deyip milli iradenin seçtiğini hiç bir zaman hazzedemeyenler gelir, girdiği her seçimde milli iradenin tokatlayarak karanlığa gömdüğü, dönemlerinin bitirildiği sözde halkçılar gelir...

Velhasıl yeri gelmişken Gemlik halkına da teşekkür etmek istiyoruz. Son yerel seçimlerde az önce saydıklarımızı ve daha nicelerini hatırlamak suretiyle Gemlik' de Chp yi %74 gibi büyük bir oranla istemediği, desteklemedi için Gemlik halkımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Bizler milletin iradesiyle bulunduğumuz yerlere geldik, milletin iradesiyle gideriz. Siz Postal sesinden medet beklemeye devam edin. Ak Parti yapar siz ancak konuşursunuz” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2016, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28