banner47

O Ses Türkiye'de Gemlikli Nurettin İlk Elemeyi Geçti

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın, jüri üyeliğini Sibel Can, Murat Boz, Hadise ve Gökhan ile Hakan kardeşlerin yaptığı TV8 de dün gece yayınlanan ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına Gemlik’ten katılan Nurettin Üsküp, "Sevmeyeceğim" adlı parçayı seslendirerek, Gemlik'in gururu oldu.

O Ses Türkiye'de Gemlikli Nurettin İlk Elemeyi Geçti
banner3

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın, jüri üyeliğini Sibel Can, Murat Boz, Hadise ve Gökhan ile Hakan kardeşlerin yaptığı TV8 de dün gece yayınlanan ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına Gemlik’ten katılan Nurettin Üsküp, "Sevmeyeceğim" adlı parçayı seslendirerek, göz doldurdu.

Nurettin'in performansını izlemek için tıklayınız...

Nurettin Üsküp´ün üstün performansı nedeniyle Sibel Can ve Hadise yarışma kuralları gereği düğmeye basarak Üsküp´ü takımlarına almak  istemeleri üzerine,  Üsküp, bir daha ki programda pop şarkılar söylemek istediğini de belirterek, Hadise´nin takımında olmayı seçti. Annesi, dedesi ve babaannesiyle programa giden Nurettin Üsküp, Ege Üniversitesi Konsertavuar bölümünde eğitimini sürdürdüğünü ayrıca sahne de aldığını söyledi. Üsküp, yaşamını ailesiyle birlikte Kumla´da devam ettiriyor. Özel Aykent İlköğretim Okulu’ndan mezun olan Üsküp, okulun eski müzik öğretmeni Murat Onat’ın özel teşvik ve destekleriyle Bursa Zeki Müren Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’ni kazanmıştı. 

Üsküp, liseden sonra olan eğitimini Ege Üniversitesi Konservatuar Bölümünde sürdürüyor.

Gemlik'i En İyi Şekilde Temsil Edeceğim

Program sonrası ilk açıklamasını GemlikLife'a yapan Üsküp; "Beni destekleyen tüm Gemlik, Umurbey, Kumla halkına kısaca tüm Bursa'ya teşekkür ediyorum. Ekrana çıktığım ilk andan beri telefonum hiç susmadı. Sürekli arayanlar ve mesaj atanlardan dolayı çok onure oldum. Allah nasip kısmet ederse diğer etaplarda Gemlik'i daha iyi bir şekilde temsil etmek için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Desteğinizi esirgemeyin." dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2016, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28