banner47

Tahta Kaşık Gemlik'te Açıldı

Gemlik halkına ev yemekleri sunacak olan Tahta Kaşık, Kumsal Sokak eski sahil yolu üzerinde açıldı.

Tahta Kaşık Gemlik'te Açıldı
banner3

Gemlik halkına ev yemekleri sunacak olan Tahta Kaşık, Kumsal Sokak eski sahil yolu üzerinde açıldı.

“Anne yemek hazır mı?” sloganıyla Gemlik’e yeni tatlar katacak olan Tahta Kaşık, düzenlenen açılış etkinliğiyle Gemlikliler ile buluştu. Açılışa Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki, Gemlik Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı, Gemlik Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Müdürü Ünver Ünver ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yunus Babur, Kevser Alkaya ve Mustafa Alkaya ortaklığıyla açılan mekanın işletmeciliğini Kevser Alkaya yürütecek. Ortaklardan Uzakyol Kaptanı Yunus Babur, restoranda özellikle Malatya ve Manisa yöresine ait ev yemeklerinin sunulacağını söyledi. Gemlik halkının isteklerine ve damak tadına yönelik yemekleri müşterilerinin beğenisine sunacaklarını açıklayan Babur, restoranda asitli içeceklerin servis edilmeyeceğini vurguladı. Menülerinin oldukça iddialı olduğunu ve kendilerine güvendiklerini ifade eden Babur, Gemlik’e daha farklı ve daha kaliteli lezzetler de getirmeyi amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Gemlik Müftüsü Mehmet Reşat Şavlı’nın yapmış olduğu duayla Şavlı, İsmail Beki ve Ünver Ünver tarafından restoranın açılış kurdelesi kesilirken, ardından konuklara yiyecek ve içecek ikramı yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2018, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER