banner47

Sosyal Medyadaki Paylaşım Yolu Düzelttirdi

Umurbey'deki çöken yolun videosu dün sosyal medyada yüzlerce kişi tarafından paylaşılınca yol düzeltildi.

Sosyal Medyadaki Paylaşım Yolu Düzelttirdi
banner3

Umurbey'deki çöken yolun videosu dün sosyal medyada yüzlerce kişi tarafından paylaşılınca yol düzeltildi.

Yaklaşık bir hafta önce yağmur suyu kanalının tıkanması üzerine çöken asfalt bir süredir düzeltilmemişti. Bununla birlikte etrafında öylesine alınan tedbirlerde Umurbey halkının tepkisine yol açtı. Ciddi bir tehlike oluşturan yolla ilgili bir GemlikLife takipçisi videoyu bize iletti.

Video GemlikLife Facebook hesabında paylaşılınca kısa sürede binlerce kişiye ulaştı. Video sosyal medyada etki yaratınca Buski ekipleri çöken asfaltın üzerini kum ve çakılla kapatarak olası bir trafik kazasının önüne geçti. En kısa zamanda yolun tamamen asfaltlanacağı öğrenildi.

Yüzlerce kişinin paylaştığı ve yorum yaptığı video ile ilgili bir yorumda Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'dan geldi.

Yılmaz, yapılan yorumlara şu şekilde cevap verdi : "Bu görüntüler sebebiyle yorum yapan herkesin görüşüne saygı duyuyorum. Aşırı yağış nedeniyle Buski tarafından yapılan yağmur suyu kanalının tıkanması üzerine asfaltta çökme olmuştur. Buski ile irtibata geçildi. Sistemin boru çapı kapasitesi arttılarak en kısa zamanda çözüme kavuşturulacaktır. Hakaret ve iftira olmadıkça yorum ve siyasi görüşlere saygı duyduğumu ifade eder herkese iyi bayramlar dilerim."

 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2017, 06:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER