banner47

Şehidimizin Cenaze Töreni Yarın

Ankara'da yaşanan hain terör saldırısında şehit düşen Hv.Svn.Üçvş.Koray Pınar’ın bugün ilçemize gelmesi beklenen cenazesi, işlemlerin gecikmesi, ailesinin isteği ve Ankara'da yapılacak devlet töreninden sonra ilçemize getirileceği ve yarın öğleden sonra defnedileceği öğrenildi.

Şehidimizin Cenaze Töreni Yarın
banner3

Ankara'da yaşanan hain terör saldırısında şehit düşen  Hv.Svn.Üçvş.Koray Pınar’ın bugün ilçemize gelmesi beklenen cenazesi, işlemlerin gecikmesi, ailesinin isteği ve Ankara'da yapılacak devlet  töreninden sonra ilçemize getirileceği ve yarın öğleden sonra defnedileceği öğrenildi. 

Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Garnizon Komutanı Pd.Kur.Alb. Namık Kemal ÇİL ve İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu ile birlikte yaptığı açıklamada; "Şehit Hv.Svn.Üçvş.Koray Pınar’ın bugün saat 11:00'de Ankara'da düzenlenecek olan ve devlet zirvesinin katılacağı cenaze töreninden sonra, askeri uçakla Yenişehir hava alanına getirilecek. Şehit Hv.Svn.Üçvş.Koray Pınar’ın Türk bayrağına sarılı tabutu, oradan Gemlik’e getirildikten sonra Muammer Ağım Devlet Hastanesi morguna kaldırılacak.

Şehidimizin ilçemizdeki cenaze töreni cumartesi günü Merkez Solaksubaşı Çarşı Camiinde öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazı ardından askeri törenle ilçe şehitliğinde toprağa verilecek. Öte yandan Pınar'ın mezarı, geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Şehit Hv.Ulş.Er Şahin Taşkın'ın mezarının hemen yanı olacak. Şehidimiz nedeniyle bugün ilçemiz bayraklarla donatıldı.Şehidin babası Mehmet Pınar'ın Gazhane Caddesi’nde bulunan iş yeri önü ve çevresi  de bayraklarla donatıldı. 

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2016, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28