banner47

İlçe Spor Müdürü Tunç İstifa Etti

2011 yılında Gemlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine atanan, ancak çıkarılan kanun hükmünde kararnameyle 15 Nisan 2015 tarihi itibariyle asaleten yürüttüğü müdürlük görevinden alınarak, vekil olarak görevine devam eden Ahmet Adil Tunç görevinden istifa etti.

İlçe Spor Müdürü Tunç İstifa Etti
banner3

2011 yılında Gemlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine atanan, ancak çıkarılan kanun hükmünde kararnameyle 15 Nisan 2015 tarihi itibariyle asaleten yürüttüğü müdürlük görevinden alınarak, vekil olarak görevine devam eden Ahmet Adil Tunç görevinden istifa etti.

Tunç sosyal medya "Gemlik'e Veda" başlıklı yazısında şu ifadelere yer verdi : "

GEMLİK’E VEDA
31/05/2011 tarihinde Gemlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevine atandım, ancak çıkarılan kanun hükmünde kararnameyle 15 Nisan 2015 tarihi itibariyle asaleten yürüttüğüm müdürlük görevinden alınarak, Araştırmacı kadrosuna (2011 yılında da aynı şeyi yaşamıştık) atandım. 5 Haziran 2015 tarihinde ise yerime başka bir arkadaşımızın atanması ve o arkadaşımızın Gemlik’te değil de İl Müdürlüğünde görevlendirilmesi sebebiyle 10 aydır görevimi vekaleten yürütmekteyim. Yerime birinin atandığını öğrenir öğrenmez görevden alınmamı ve Araştırmacı kadromla başka bir yerde görevlendirilmemi talep ettim. Fakat çalışmalarımdan memnun olunduğu söylenerek devam etmem söylendi,kıramadığımdan istemeyerek de olsa bir müddet daha devam etme kararı aldım ve görevimi 10 aydır vekaleten yürütüyorum. Ancak bende herkes kadar nefis sahibiyim ve asaleten görev yaptığım bir makamdan asaletimin alınıp, yerime de biri atanmışken daha fazla vekaleten yürütmeyi kendime zul addettiğimden, 10 Şubat 2016 tarihi itibariyle müdür vekilliğinden istifa ettiğime dair dilekçemi verdim. Araştırmacı Kadromla, İnşaallah en kısa süre de yeni görev yerimde başlamayı umut ediyorum.

5 yıl önce Gemlik’te severek isteyerek göreve başladım. Elimden geldiğince ve gücüm yettiğince Gemlik’e ve 7’den 77’ye herkese hizmet etme gayretinde oldum. Bir nebze de olsa başarabildiysem ne mutlu bana. Burada ne kendimi ne de yaptıklarımızı anlatacak değilim. Onu kamuoyunun ve Gemlik’li dostların takdirine bırakıyorum. Bir şeyler yapabildiysek de bunu Kaymakamlığıyla, Belediyesiyle,Milli Eğitimiyle, Sivil Toplum Örgütleriyle, Spor Kulüpleriyle ve Özel Sektörüyle el birliği içerisinde yaptık.

Devlet Memurluğunda 28 yılımın içindeyim ve bunun 22 yılını Müdür olarak görev yaptım. Çok şükür ki hiçbir zaman ne makam ne de mevkii kaygım oldu. Ne de şahsım için kimselerden bir beklentim ve isteğim. Rabbim ne yazdıysa o olur ve ondan gelen de başım gözüm üstüne. Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

Görüşme fırsatı ve imkanı bulamayacağım Gemlikli dostlarım bana haklarını helal etsinler. Benden yana da, kimde ne hakkım varsa helal olsun. Ama arkamdan dedikodu yapanlar, yaptığım organizasyonları rant için yaptığımı iddia edenleri de her şeyin en doğrusunu bilen Rabbim’e havale ediyorum. 28 yıllık devlet memuruyum, eşimde çalışıyor ve sahip olduğum taşınır veya taşınmaz tek mal varlığım, babadan kalma memleketteki evi saymazsak altımdaki arabam ve eşimin birkaç bileziğidir. Söylenecek çok şey var da şimdilik burada noktalayayım. Allah’a emanet olun… Saygılarımla."

Bizde GemlikLife ailesi olarak uzunca bir süredir kendisi ile sürekli bir araya geldiğimiz, çalışmalarını takdirle karşıladığımız müdürümüzün istifasını üzüntüyle karşılıyor, yeni görevlerinde kendilerine başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2016, 15:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28