banner47

Resume Çiğ Köfte Gemlik'te Açıldı

Türkiye genelinde 351. şubesini açan Resume Çiğ Köfte Gemlik'te de hizmete girdi.

Resume Çiğ Köfte Gemlik'te Açıldı
banner3

Türkiye genelinde 351. şubesini açan Resume Çiğ Köfte Gemlik'te de hizmete girdi.

Etli tadında etsiz çiğ köfte sloganıyla Resume Çiğ köfte ilk olarak İstanbul Bağcılarda Abuzer Usta tarafından 2007 yılında hizmet vermeye başlayan şirket, Gemlik'te Erkan Zambak'ın girişimi ile 351. şubesini açtı. Açılışa Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam, İyi Parti Gemlik İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı, Karacaali Muhtarı Göksal Noca ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; "Gemlik'ye yeni bir damak tadı geldi. Hayırlı uğurlu olsun Allah bin bereket versin. Bu güzel iş yerini açan Erkan kardeşimizi tebrik ediyoruz." şeklinde konuştu.

Anadolu mutfağının bu güzide lezzetini, uluslararası standartlara uygun ve Helal Gıda Sertifikası ile ürettiklerini söyleyen Erkan Zambak, "Resume Çiğ Köfte üretim ve hizmet alanında gerekli tüm hijyen kurallarına uymaktadır. Çiğ köftenin gerçek lezzetini tattırma hedefinde olan Resume Çiğ Köfte müşterilerimizin istek ve damak tatlarına uygun, her zaman güven duyacakları, kaliteli ve lezzetli malzemeler kullanmaktadır." dedi. Kendine has bir tat ile bu alanda iddialıyız diyen Zambak, "Resume Çiğ Köfte bu alanda Helal Gıda sertifikası alan ilk şirketlerden biri. Bunun için gerek çiğ köfte tadı, gerekse hijyen kurallarına uyan bir şirket olarak kendi alanımızda iddialı olduğumuzu söyleyebiliriz." diyerek bütün Gemliklilerin bu çiğ köftenin tadına bakmalarını önerdi. Açılışa katılan herkese çiğ köfte ikram edildi.

Resume Çiğ Köfte; Demirsubaşı Mahallesi Şehit Cemal Sokak No:4-6'da hizmet veriyor, ayrıca paket servis içinse 0224 514 05 06 numaralı telefondan sipariş verilebilir.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2018, 05:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28