banner47

Nakliye Firması Eşyaları Taşımak Yerine

Gemlik'te ikamet eden Sebahattin Ağtaş isimli vatandaş, İzmir'e eşya taşımak için anlaştığı nakliye firmasının azizliğine uğradı.

Nakliye Firması Eşyaları Taşımak Yerine
banner3

Gemlik'te ikamet eden Sebahattin Ağtaş isimli vatandaş, İzmir'e eşya taşımak için anlaştığı nakliye firmasının azizliğine uğradı.

Bursa'dan anlaştığı nakliye firmasıyla anlaşan Ağtaş, anlaşmaya göre eşyalar firma tarafından toplanacak, ambalajlanacak ve taşınacaktı. Eşyaların taşınması sırasında oluşabilecek hasarlarda firmaya ait olacaktı. Her şey hazırlanmış, sözleşme imzalanmış, eşyalar ise Gemlik'ten İzmir Buca'ya nakledilecekti. Ne olduysa bundan sonra oldu. Eşyalar yüklendikten sonra ve yola çıktıktan sonra ne firmadan ne şoförden ne de eşyalardan haber alınabildi.

Ağtaş tam iki hafta boyunca firmaya ulaşmaya çalıştı. İlk baş telefonlarına cevap verilmedi. Ardından da küfürlerle ve hakaretlerle telefonda araç yolda cevabını aldı. Ancak aradan iki hafta geçmesine rağmen ne eşyalar geldi ne de bir haber. Bunun üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğüne giderek durumu anlatan Ağtaş, emniyetin yaptığı çalışmalar sonrası mobese kameralarından aracın kamerası takibe alındı. Kısa bir süre sonra Bursa'da bir depoda eşyaların saklanıldığı öğrenildi. 

Eşyalarının Bursa'da bir depoda saklanıldığını öğrenen Sebahattin Ağtaş, eşyalarını alarak şikayetçi oldu. Bursa Emniyet Müdürlüğü konu ile ilgili soruşturma başlatırken, Ağtaş, "Ben bir hata ettim, tanımadığım güvenmediğim insanlara malımı emanet ettim, onlar eşyalarımı çalmaya çalıştılar. İnternette her gördüğünüz nakliye firmasına güvenmeyin." diyerek eşya taşıtacakları uyardı.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2018, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28