banner47

Osmanlı Kahvecisi Gemlik'te Açıldı

Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi Eski Sahil, Atatürk Bulvarı üzerinde Gemlik halkının hizmetine açıldı. İki kat halinde Gemlik halkına hizmet verecek olan Osmanlı Kahvecisi’nin Gemlik Şubesi’nin dekoru müşterilerden tam not aldı.

Osmanlı Kahvecisi Gemlik'te Açıldı
banner3

Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi bugün Gemlik'te müşterilerine hizmet vermeye başladı. Eski Sahil, Atatürk Bulvarı üzerinde açılan Osmanlı Kahvecisi müşterileri için yüksek kalitede hizmet verecek. Osmanlı Kahvecisi’nin işletmeciliğini Murat Aydın ve Erhan Er yapacak.

İşletme sahibi Erhan Er GemlikLife'a yaptığı açıklamada; “Gemlik'i kahve kokutmaya geldik. Türkiye'nin bir çok yerinde şubelerimiz var. Ürünlerin hepsi kendi imalatımızdır. Çikolatası, kahvesi, dondurması, pastası ve kekleri kendi üretimidir. Türk kahve çeşitleri ve Amerikan kahve çeşitleriyle Gemlik halkına farklı bir damak tadı sunacağız” dedi. 12 kişilik profesyonel eğitim almış personel kadrosuna sahip olan Osmanlı Kahvecisi Gemlik Şubesi'nin tadilat çalışmaları yaklaşık 2 ay sürmüş.

HER ŞUBE İÇİN FARKLI MİMARİ KONSEPT UYGULANIYOR
Kahve Mühendisi, çikolata aşığı, muhabbet delisi olarak kendini tanımlayan Osmanlı Kahvecisi'nin Eğitim Uzmanı Mina Karaaşık, Osmanlı Kahvecisi hakkında da bilgi vererek, “Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi proje çalışmalarına 2009 yılında başladı ve 2011 yılında da tescilini aldı. Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde merkezi bir konumda kuruldu Ülkemizin birçok noktasında tüketicileriyle buluşan firmamız; kahve kavurma, çekme ve paketleme fabrikası, çikolata üretim tesisi ve imalathaneye sahiptir. Üretim konusunda yeni girişimleri devam etmekte. Tüketicilerimize  geleneksel Osmanlı Kahvesi ve kendimize özgü çeşitli aromalı Türk Kahveleri sunulmakta. Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi'nin uzmanlık alanlarından bir diğeri çikolata üretimi. Bu temel ürünlerimizin yanında çok çeşitli ürünlerimiz de mevcut. Ürün kalitemizi, lezzetleri ve çeşitliliği arttırmak için Gıda AR-GE ekibi yoğun bir şekilde çalışmakta. Ayrıca şubelerin hepsinde aynı konsept bulunsa da, mimarlarımız her şubemiz için farklı mekan yorumlamaları kullanmaktalar. Bu da misafirlerimizin kendilerini her şubemizde evlerinde hissederken, yeni bir yerin ferahlığını tatmalarını sağlamakta. Kahvelerimizi pişirirken kesinlikle kahve makinesi kullanmıyoruz, cezvede veya fincanda pişiriyoruz. Şurup ve tatlandırıcı gibi ürünleri kullanmıyoruz. Frozen isteyen müşterilerimize yalnızca taze meyvelerden ürettiğimiz ürünleri ikram ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2016, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28