banner47

Olgunlar Futbol Turnuvasında Geri Sayım Başladı

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği’nin, Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi, Gemlik Kent Konseyi ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ile birlikte organize edeceği 40 yaş üstü olgunlar futbol turnuvası için geri sayım başladı.

Olgunlar Futbol Turnuvasında Geri Sayım Başladı
banner3

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği’nin, Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi, Gemlik Kent Konseyi ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ile birlikte organize edeceği 40 yaş üstü olgunlar futbol turnuvası için geri sayım başladı. Temmuz ayında yapılacak turnuva için 40 yaş üstü en az 16’şar kişilik futbol takımı kayıtları Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğünde başladı. Kurum ve Kuruluşların yanı sıra Sivil Toplum Örgütlerini de kapsayacak turnuvanın bayram sonrasında start alacağı açıklandı.

Çocuklara ve Gençlere her yaşta spor farkındalığının yaratılması ve ebeveynlerinin spora teşvik edilmesi amaçlı 40 yaş üstü olgunlar futbol turnuvasının geleneksel hale de getirilmesi amaçlanıyor. 40 Yaş Olgunlar Futbol Turnuvası maçları Gemlik Atatürk Stadyumu, Umurbey Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Suni Çim Saha Tesislerinde yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER