banner47

Hobi Kulüpleri Fark Yaratıyor

Borçelik ve Kerim Çelik İnsan Yönetimi Alanında 2015’in En İyisi Oldu

Hobi Kulüpleri Fark Yaratıyor
banner3

Borçelik ve Kerim Çelik, çalışanların birbirleriyle iletişimini güçlendirmek ve takım ruhunu pekiştirmek için hayata geçirdiği hobi kulüpleri projesi ile fark yaratıyor. Proje, PERYÖN’ün düzenlediği İnsan Yönetimi Ödülleri yarışmasında ‘Fark Yaratan IK Projeleri’ kategorisinde ‘Başarı Ödülü’nün sahibi oldu.

1 Haziran 2016 Gemlik, Borçelik ve Kerim Çelik yönetiminin çalışan bağlılığını artırmak amacıyla uygulamaya başladığı ‘Hobi Kulüpleri’ projesi PERYÖN İnsan Yönetimi Ödülleri yarışmasında Fark Yaratan İK Projesi kategorisinde başarı ödülü kazandı. Borçelik ve Kerim Çelik, Türkiye çapında 31 Firma, 40 başvuru arasından yaklaşık 6 ay süren değerlendirme sonrasında İnsan Yönetimi alanında 2015‘in en iyi şirketleri arasına girdi.

Çalışanlar istiyor, yönetim hayata geçiriyor

Birçok başarılı proje arasından sıyrılarak başarı ödülünün sahibi olan Borçelik ve Kerim Çelik İnsan Kaynakları Müdürü Emin Okan Ermetin; “Kurumsal İletişim ve İnsan Kaynakları departmanı olarak her zaman rutin uygulamaların dışına çıkarak farklı çalışmalara imza atmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz Hobi Kulüpleri için çalışanlarımız diledikleri konuda hobi kulübü açılması talebinde bulunabiliyorlar. Bu konuda çalışanlarımız sadece bir lider belirleyip, grup oluşturarak istedikleri kulübü bildiriyorlar, biz de ekibimizle birlikte gerekli etüdü yaparak kulübü hayata geçiriyoruz. Alışılmışın dışına çıkarak Borçelik ve Kerim Çelik’li olmanın ayrıcalığını tüm çalışanlarımıza hissettirdiğimiz çalışmamızın böylesi büyük yarışmada ödül alması bizler adına ayrı bir gurur kaynağı oldu.”

Borçelik ve Kerim Çelik’ten alışılmışın dışında bir yenilik

İlk olarak 2013 yılında gerçekleştirilen ‘Hobi Kulüpleri’ projesi; Borçelik ve Kerim Çelik yönetiminin çalışan bağlılığını artırmak için geleneksel yöntemler dışına çıkmak istemesiyle başlatıldı. Proje kapsamında çalışanlarını ortak paydada toplamak isteyen Borçelik ve Kerim Çelik yönetimi, tamamen çalışanların oluşturduğu hobi kulüplerini hayata geçirme kararı aldı. Çalışanlardan gelen talepleri hobi niteliği taşıyıp taşımadığı, tehlike içerip içermediği yönünde değerlendiren proje ekibi 10 başlıkta hobi kulübü kurulmasına karar verdi. Bugün 16 farklı kulüp ve 500’den fazla çalışan ile  ‘Hobi Kulüpleri’, etkinliklerine ara vermeden devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28