banner47

Kent Konseyi Uyuşturucu ile Mücadele Etmeyince Komisyondan Çekildiler

Gemlik Duyarlılık ve Dayanışma Derneği tarafından yapılan açıklamada, Gemlik Kent Konseyi bünyesinde kurulan madde bağımlılığı ile mücadele alt komisyonundan çekildiklerini ifade ettiler.

Kent Konseyi Uyuşturucu ile Mücadele Etmeyince Komisyondan Çekildiler
banner3

Gemlik Duyarlılık ve Dayanışma Derneği tarafından yapılan açıklamada Gemlik Kent Konseyi bünyesinde kurulan madde bağımlılığı ile mücadele alt komisyonundan çekildiklerini ifade ettiler.

Gemlik Duyarlılık ve Dayanışma Derneği tarafından yapılan açıklamada, Gemlik Kent Konseyi bünyesinde kurulan uyuşturucu ile mücadele alt komisyonundan, etkinliklerin çözüme yönelik olmadığı ve Şubat ayından bu yana toplantı yapılmadığı gerekçesi ile çekildiklerini ifade ettiler.

Gemlik Duyarlılık ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Küçük, Dernek Sekreteri Tarık Tanış, Gençlik Kolları Başkanı Kartal Aktaş ve üyeler tarafından yapılan açıklamada, Dernek Üyeleri Behzat Yıldırım ve Osman Nuri Arslan'ın komisyondan çekildiği, komisyonda üye olan Handan Gürşahin ve Yusuf Aygül'ünde Gemlik Duyarlılık Derneğinin kararını destekleyerek komisyondan çekildiklerini dile getirildi.

Dernek Başkanı Cemal Küçük; "Son dönemde uyuşturucudan iki evladımızı kaybettik. Kurulan komisyon bugüne kadar basit tiyatro ve spor etkinliği dışında tek bir faaliyette yer almamıştır. Şubat ayında en son toplantısını yapan komisyon, aylardır toplanmamıştır. Gemlik'te bir dönem azalan uyuşturucu kullanımı, ne yazık ki artmıştır. Kaymakamlık makamında, sözde kalan toplantılardan öteye gidilmemiştir. Konuyu sözde değil, özde sahiplenmek gerekir. Bizim isteğimiz, gerçek manada mücadeleydi, bir umutla son döneme kadar bekledik. Bundan sonra beklemeye de, oyalanmaya da tahammülümüz yoktur. Kullananların da, satanların da yaşı düşmüştür. Acil etkili önlem alınması gerekir. En önemlisi de, madde bağımlılığından kurtulan çocukların iş sahibi yapılamaması, istihdam edilmemesidir. Bu çocukları sahipsiz bırakarak, dışlayarak başarılı olamayız.

Gençlere öğüdümüz; kanını, kalbini kurutanlara fırsat vermemesidir. Ailelerin de desteğini istiyoruz. Anaların gözyaşlarının akmaması için, babaların boyunlarının eğilmemesi için, bağımlılığa karşı mücadele etmeliyiz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2016, 16:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28