banner47

Kaymakam unutmuş. BİZ UNUTTURMAYIZ SENİ ATAM.!

Bu yazıyı bugüne dek yazmamak için gerçekten çok tuttum kendimi. Ama bugün dayanamadım yazdım. Saygımızı bozmayalım dedim. Devlet büyüğüdür susalım dedim. Ama artık yeter. Dayanamıyorum sevgili okur.

Kaymakam unutmuş. BİZ UNUTTURMAYIZ SENİ ATAM.!
banner3

Bu yazıyı bugüne dek yazmamak için gerçekten çok tuttum kendimi. Ama bugün dayanamadım yazdım. Saygımızı bozmayalım dedim. Devlet büyüğüdür susalım dedim. Ama artık yeter. Dayanamıyorum sevgili okur.

Bugün Başkomutanlık Meydan Muharebesi, Büyük Taarruzun üzerinden tam 96 yıl geçti. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarından henüz yeni geldim. Gelir gelmez canlı yayın programımızı bitirdim. Sizlere 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programını ve Gemlik’in gündemini aktarmaya çalıştım. Ancak şimdi aktaracaklarım ise biraz daha farklı cinsten.

Sinirlendiğim, dayanamadığım çok anlar oldu. Fevri hareket edip yazmak istemedim. Devlet büyüğümüzdür vardır bir bildiği dedim hep, ama aslında hiçbir şey bilmediğini bugün çok daha net gördüm.

Twitterda kendini fenomen zanneden sayın kaymakamımız, Büyük Taarruzun mimarı ve büyük kahramanı, bize bu toprakları vatan yapan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü bilmediğini gördüm. Onun ve silah arkadaşlarını, kahramanlarımızı umursamadığını gördüm. İçinden gelerek törene katılmadığını gördüm. Tören bitse de gitsek dediğini hissettim. Twitter hesabından birkaç tweet atmış, ancak hiç birinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını zikretmediğini gördüm. Hatta üzerine resmi olmasa da gayri resmi olarak atasına saygısını ve sevgisini gösteren siyasi partilerin yaptığı alternatif törenlere de laf atmış, bu alternatif törenlere katılanlara da bozguncu demiş.

Daha önceleri bir çok törene katılma lüksünü dahi göstermeyen sayın kaymakamımız, nedense tüm yıllık izinlerini de resmi bayramlarda kullandı. Bir çok törene veya kutlamaya genelde Orhangazi Kaymakamı iştirak etti.

Bir çok açılış konuşmasında uzun uzun cümleleri, anlaşılmayan kelimeleri, tweet atar gibi konuşmaları pek çok insanın dikkatini çekmiştir o konuya hiç girmiyorum bile.

Ama dayanamadığım tek konu Ulu Önderimiz, değişmez Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ü unutması olmuştur. Biz onun torunları olarak Mustafa Kemal Atatürk’ü unutmayacağız, unutturmayacağız!

Bu yazımdan sonra unutursa tekrar hatırlatmak boynumuzun borcudur.!

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla, minnetle, özlemle ve rahmetle anıyoruz.

Ne Mutlu Türküm Diyene.!

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2018, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER