banner47

Adnan Bıyıklı’dan Yalan Haber Tepkisi

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı, bazı yerel gazetelerde haklarında çıkan asılsız ve yalan haberlere sert tepki göstererek, algı yönetimi yapmaya çalışanları tetikçiler olarak nitelendirdi.

Adnan Bıyıklı’dan Yalan Haber Tepkisi
banner3

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı, bazı yerel gazetelerde haklarında çıkan asılsız ve yalan haberlere sert tepki göstererek, algı yönetimi yapmaya çalışanları tetikçiler olarak nitelendirdi.

Bir süre önce, 5 kurucu üyenin istifa ettiğini öne sürerek, “İYİ Parti’de deprem” başlığı atan aynı gazetecilerin, bu kez Türkiye’nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ın anma töreninde harekete geçtiğini ifade eden Adnan Bıyıklı, törende yalnız kaldığı ile ilgili iddiaya da, “Tören de bile değildim. On gün süreyle il dışındaydım. Başkan Yardımcımız Kürşat Beşe ve yönetim kurulumuz görevlerini eksiksiz yerine getirdiler. Milletvekilimizi ve il yönetim kurulu üyelerimizi karşılayıp, organizasyonu eksiksiz tamamladılar” dedi.

   Kumla ve Umurbey temsilciliklerinin bağımsız hareket ettiği başta olmak üzere kasıtlı olarak yapılan ve yaptırılan haberde, kendisinin de partiyi bırakacağı iftirasının atıldığını kaydeden Adnan Bıyıklı, bu yönde yazılı ve sözlü hiçbir beyanının olmadığını vurguladı. Genel Başkanları Meral Akşener konusunda bilgisizce haber yapıldığını, aday olmayacağını açıklamakla, istifa etmek arasındaki farkın anlaşılmadığını belirten Bıyıklı, “Bu farkı ayırt edemeyenlerin gazetecilik yapıyor olması, güzide ilçemize yapılan büyük saygısızlıktır” dedi.

   İlçe teşkilatına başkan adayı dayatıldığı yönündeki haber içeriğinde geçen saçmalıkların da gerçeği yansıtmadığını bildiren İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Adnan Bıyıklı, “Böylesi yalan içerikli haberleri kendileri mi kasti olarak kaleme almışlardır, yoksa kendilerini yalanlarla besleyen bazı haber kaynağı kişiler mi vardır?” diye sordu.  Her parti içinde üyeler arasında fikir ayrılıkları olabileceğinin altını çizen Adnan Bıyıklı, Gemlik’in üçüncü partisi olduklarını anlattı.

   Gemlik’in iyi yönetilmediğini öne süren Adnan Bıyıklı, “Gemlik’in kan değişikliğine ihtiyacı var. Biz yerel seçimlerde iktidara geldiğimizde, Gemlik’te hiç kimsenin onayı alınmayan çalışmayı yapmayacağız. Bilimsel olacağız. Gemlik’i Avrupa’nın en güzel sahil kasabalarından birisi yapacağız. Bu konuda önemli projelerimiz var. Gemlik halkı potansiyel güzel hizmetlerden muzdarip kalmıştır. Algı yönetimine, tetikçilere pirim vermeyeceğiz” diye konuştu.

   Yalan haber yapan söz konusu gazetelere tekzip metni gönderdiklerini, ancak yayınlanmadığını da söyleyen Bıyıklı, hukuki süreci başlatacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2018, 06:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER