banner47

İlk İftar Osmaniye Mahallesinde

Gemlik Belediyesi’nin Geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 5.si yapılan Ramazan Ayı Sokak İftarları Osmaniye Mahallesi’nden start aldı.

İlk İftar Osmaniye Mahallesinde
banner3

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli ve Ahmet Avcı’nın yanı sıra, Belediye Meclis üyeleri Hulusi Gandar ve Yadigâr Sönmez’in de katıldığı iftar yemeği mahalle halkı tarafından da büyük ilgi gördü. Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Başkan Yardımcılarıyla Belediye Meclis üyelerinin kepçe başına geçerek yemek dağıttığı organizasyona yaklaşık 1000 kişi katıldı. Osmaniye Mahalle Muhtarı Nevres Atalar ve azalar da yemekte hazır bulundular. Yemek duasını da okuyan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yemeğe katılan mahalle halkına teşekkür ederek, barış ve kardeşlik mesajları verdi. Ramazan Ayının paylaşmak demek olduğunun altını bir kez daha çizen Yılmaz, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayınız hayırlı olsun” diye konuştu.

Gemlik Belediyesi’nin Ramazan ayı iftarları mahalle mahalle sürecek. 27 Haziran’da Dr. Ziya Kaya Mahallesi Fatih Sokakta verilecek olan ikinci iftar yemeğini, 29 Haziran’da Hisar Mahallesi, 2 Temmuz’da Balıkpazarı Mahallesi, 3 Temmuz’da Cumhuriyet Mahallesi, 6 Temmuz’da Eşref Dinçer Mahallesi,  7 Temmuz’da Hamidiye Mahallesi Eren Sokak, 8 Temmuz’da Kurşunlu, 13 Temmuz’da Umurbey Mahallesi iftarları takip edecek. 

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2015, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER