banner47

Gemlik Belediyespor'un Yeni Yönetimi Seçildi

Gemlik Belediyespor yönetiminde yapılan kongre ile yeni yönetim belirlendi.

Gemlik Belediyespor'un Yeni Yönetimi Seçildi
banner3

Gemlik Belediye spor yönetiminde yapılan kongre ile yeni yönetim belirlendi.

Çoğunluk aranmaksızın yapılan kongre, yarım saat gecikmeli başladı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan kongrede, mali rapor, faaliyet raporu ve denetim kurulu raporu kabul edildi.

Divana tek liste verildi. Yönetim listesi kabul edilirken, Belediye meclis üyesi ve Gemlikspor Müdürü Hulusi Gandar, Gemlik Belediyespor’un yeni başkanı oldu. Katılımın düşük olduğu gözlenen kongrede, Gandar’ın listesi şu isimlerden oluştu; Hulusi Gandar, İbrahim Baki, Ömer Uslu, Turgut Durmuş, Emir Kantur, Bayram Polat, Faruk Aktaş, Levent Aydın, Fehmi Kulaber.    

Bilindiği gibi  Gemlik Belediyespor olağan kongresinde, Hüseyin Yavuz’un aday olmaması üzerine geçtiğimiz hafta yapılacak kongrede yeteri çoğunluk sağlanamamış, kapıların kilitlenmesi ve yöneticilerin içeride kalması tartışmalara neden olmuştu.

Hüseyin Yavuz'un kürsüde ki bu son konuşmaları çok konuşulur.

Hüseyin Yavuz'u Sindiremezler

Hüseyin Yavuz konuşmasında, "Gemlik Belediye Başkanı, herkesi sindirebilir, ama bir Hüseyin Yavuz'u asla sindiremez. Hüseyin Yavuz almak istediği şeyi istediği zaman alır ve istediği kişiye istediği zaman devreder." diye konuştu.

işte Hüseyin Yavuz'un konuşmasının tüm detayları.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2015, 00:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28