banner47

Gemlikspor Orhan Koç ile Devam

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcı Ahmet Avcı , CHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ve çok sayıda üye, taraftarın katılımlarıyla gerçekleşen kongrede Gemlikspor Orhan Koç ile devam dedi...

Gemlikspor Orhan Koç ile Devam
banner3

Divan başkalığına Behçet Atar, Çetin Bakır ve Fatih Uzun atanarak saygı duruşu sonrasında İstiklal Marşı faaliyet raparları , bütçe onaylarıyla devam edildi.

Gemlikspor yaklaşık 900 bin gelir sağlarken ,yaklaşık 1 milyon 100 bin gider açıklandı. 200 binlik açık başkan Orhan Koç tarafından karşılandı.

Kongre'de söz alan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz birlik içinde hareket ettiklerini , tüm siyasi parti ilçe teşkilatları ile toplantılar düzenlediklerini bundan sonra BAL liginde daha birlikteli Gemlik için hareket edeceklerini dile getirdi ,daha sonrasında söz alan CHP ilçe başkanı Uğur Sertaslan; "Gemlikspor için MHP ilçe başkanı Osman Durdu , Ak Parti ilçe başkanı Zafer Işık ile yaptığımız toplantılarda hep birlikte hareket edeceklerini BAL liginde en iyi mücadeleyi vereceklerini söyledi.

Üyelik sorunlarını dile getiren Gemlikspor Taraftarlar Derneği eski başkanı Serhat Çolak;" Yönetimden taraftarların kulübe üyeliklerinin kabul edilmesini istiyoruz" dedi. Konuşması esnasında Gemlikspor Yönetim Kurulu üyesi Ersin Kahraman'la kısa süreli gerginlik yaşandı.

Yaşanan kısa süreli tartışmanın ardından iftar yemeği ile kongre son buldu.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2015, 01:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28