banner47

Gemlik'li Genç Yazarın Kitabı 2.Baskı Yolunda

Gemlik Celal Bayar Anadolu Lisesi 2015 yılı mezun öğrencisi Saliha Yıldırım Esila Yıldırım'ın adıyla 'Dikkat Mafya Var' adlı romantik mizah türünde kitabı parola yayınlarından çıktı.

Gemlik'li Genç Yazarın Kitabı 2.Baskı Yolunda
banner3

Kısa sürede ilk baskısı biten kitabın 2.baskısı yapılıyor.

Önce sosyal ağlarda yazılar yazan ve önemli okuyucu kitlesini ulaşan Saliha Yıldırım parola yayınlarından gelen kitap baskısı teklifini kabul ettiğini ifade ederek ' Sosyal ağda önce facebook'taki topluluk sayfalarında birçok hikâye yazdım. Kitlem oluştuktan sonra hikaye paylaşımı üzerine kurulu Kanadalı bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden yazmaya devam ettim. Yazdıklarım ilgi görünce de yayınevleri teklifler geldi. Parola yayınlarından 400 sayfa  olarak kitabım yayınlandı. Büyük ilgi gördü.Bursa ve Kocaeli'deki kitap fuarlarında imza günlerine katıldım.Romantik mizah türünde kitabıma özellikle gençler büyük ilgi gösterdi. Çok uzun zamandır zaten yazıyordum. Sosyal ağlardan okuyan okuyucu  artınca birkaç yayınevinden teklif geldi. Ben de okurlarımdan da aldığım destekle neden olmasın diye düşündüm ve Mart ayında kitabı bastırdım.Şu an 2.baskıda .Kitabımın böylesine ilgi görmesi beni çok sevindirdi. Yazmaya devam edeceğim.

Esıla Yıldırım imzasıyla çıkan 'Dikkat Mafya Var' adlı kitabın arka kapak yazısı şöyle : “Bu yazı da ne?”

“Dikkat! Mafya var!”

“Hadi ya! İyi ki okudun! Benim okuma yazmam yoktu zaten.”

“Sen kültürsüz bir mafya mısın? Hiç yakıştıramadım! Çok ayıp! İstersen öğretebilirim!”

“Hay Allah’ım sen bana sabır ver! Sülük gibi yapıştın bir de gitmiyorsun ya! Ben sana ne yazıyor demedim! Niye arabamın camındaydı bu?”

Sanki istediğinde gitmesine izin veriyordu, verecekti ya! Laf olsun diye söylüyordu işte.

“Hani bebek olan arabalara yazıyorlar ya ‘Dikkat! Bebek Var!’ ben de düşündüm ve dedim ki mafya olan arabaya ‘Dikkat! Mafya var!’ yazmak gerekir? Kötü mü düşünmüşüm?”

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2015, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28