banner47

Fırın Denetimleri Hız Kesmiyor

Ramazan Ayı’nın vazgeçilmezi Ramazan pideleri ne kadar sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretildiğini denetlemek için Gemlik Belediyesi Zabıta Ekipleri, Gemlik’teki fırınları denetledi. Yapılan denetimlerde pidelerin gramajından fırının temizliğine kadar birçok konu titizlikle incelendi.

Fırın Denetimleri Hız Kesmiyor
banner3

Zabıta Müdürü Erol Bütün “ Gemlik’te fırınların düzenli olarak denetlendiğini, İnsan odaklı hizmet anlayışıyla çalışan Gemlik Belediyesi'nin vatandaşların sağlıklı, hijyen ve gramaj kurallarına uygun pide tüketebilmesi için fırınları denetlediklerini belirtti. Ayrıca düzenli periyotlarda yapılan denetimlerde pidelerin üretildiği ortamdan, gramajına, hijyen kurallarına uygun olup olmadığına kadar bir çok konu Gemlik Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından titizlikle denetlenmektedir dedi.”

Zabıta ekiplerince yapılan denetimde Gemlik’te bulunan fırınlar tek tek incelendi. Yapılan denetimler sonucunda fırınlarda bazı eksiliklere rastlanırken, büyük çoğunluğunun kurallara tam anlamıyla uyduğu gözlendi. Ayrıca temiz ve sağlıklı pide üreten fırın sahiplerine de teşekkür edildi. Zabıta Ekipleri tüketicilere Gemlik’teki fırınlardan gönül rahatlığıyla pidelerini alabilecekleri mesajını verirken, denetimlerin devam edeceğini de söyledi. Denetimlerin Ramazan Bayramı öncesinde artacağına da vurgu yapılarak, bayram alışverişi öncesinde özellikle gıda maddeleri konusunda vatandaşların endişelerinin ortadan kalkmasına yönelik uygulamaların artacağı ifade edildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2015, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER