banner47

Gemlikli Genç Kız Kazada Hayatını Kaybetti

Yenişehir yakınlarında kontrolden çıkıp tarlaya uçan otomobildeki 22 yaşındaki Gemlik Ak Parti Gençlik Kolları Ar-Ge Başkanı Elif Binici hayatını kaybetti.

Gemlikli Genç Kız Kazada Hayatını Kaybetti
banner3

Yenişehir yakınlarında kontrolden çıkıp tarlaya uçan otomobildeki 22 yaşındaki Gemlik Ak Parti Gençlik Kolları Ar-Ge Başkanı Elif Binici hayatını kaybetti. Elif Binici’nin, Süleyman Demirel Üniversitesi Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümü’nden yeni mezun olduğu öğrenildi.

Gemlik’te oturan Binici Ailesi fertleri, 71 yaşındaki Fatma Binici’yi Yenişehir Havaalanı’ndan memleketleri Erzurum’a yolcu etmek için doğru yola çıktı. 52 yaşındaki Miktad Binici yönetimindeki 16 HM 864 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Burcun Köyü yakınlarında bir anda kontrolden çıkıp tarlaya uçtu. Takla atan araçta bulunan Elif Binici ağır yaralandı.Süleyman Demirel Üniversitesi Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümü’nden yeni mezun olan Elif Binici kaldırıldığı Yenişehir Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Elif Binici’nin babası olan sürücü Miktad Binici kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, kardeşi 10 yaşındaki Ahmet Binici ile annesi Fatma Binici ise hafif yaralandı. Yaralıların durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Emniyet ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Ak Parti Gemlik Gençlik Kolları Ar-Ge Başkanı olduğu öğrenilen Elfi Binici’nin vefat etmesi  Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık sosyal medyadan yayınladığı mesajda üzüntülerini bildirdi. Işık’ın mesajı şöyle: Gemlik Ak Parti Gençlik Kolları Arge Başkanı Kardeşimiz Elif Binici geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhumeye Allah’ tan Rahmet ,Değerli Kardeşimizin kederli ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz

Efkan Ala Taziyeye Geldi

Öte yandan İç İşleri Bakanı Efkan Ala'nın dün gece geç saatlerde Binici ailesine taziye ziyaretinde bulunduğu öğrenildi. Ala ile birlikte, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık ile çok sayıda daire müdürü ve vatandaş karşıladı.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER