banner47

Gemlik Vatan Partisi'nden ABD'ye Mesaj : "Fethullah Gülen Derhal İade Edilecek"

Vatan Partisi Gemlik İlçe Başkanı Özlem Türker yaptığı yazılı açıklama ile darbe girişimine tepki gösterdi.

Gemlik Vatan Partisi'nden ABD'ye Mesaj :
banner3

Vatan Partisi Gemlik İlçe Başkanı Özlem Türker ve yönetim kurulu darbeye karşı yaptıkları açıklamayı birlikte yaptı. Vatan Partisi Gemlik İlçe Teşkilatının yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi : "Ülkemiz 15 Temmuz akşamı büyük bir felaketin eşiğinden döndü. Yaşadığımız bu süreç ABD tarafından doğrudan beslenen ve yönetilen bir kuvvetin (Fetö) Türkiye 'yi işgal hareketiydi. Vatan Partisi olarak yıllardır Fethullahçı terör örgütünü deşifre etmek yolunda çetin mücadeleler verdik ve hala da veriyoruz.

İktidar ve muhalefet partilerini; Fetö'nün devlet kurumları içerisindeki kadrolaşmasına, eğitim kurumlarını ele geçirmelerine, tüm yurtta yaygınlaşmış yurtlarına ve örgütün Amerkika ile olan organik bağı konusunda uyardık.  Türkiye'nin  Suriye ve Rusya ile olan ilişkilerinin iyileştirilmesinden ve PKK'yı hendeklere gömmesinden rahatsız olan Amerikalı yetkililer kendi yayın organlarında darbeyi destekleyen açıklamalarda bulundular.Öyle ki BOP haritasını çizen ABD'li özel harpçı Ralph Peters'in "Kazanırlarsa biz kazanırız! " açıklaması tüm süreci özetlemektedir.

TSK'nın sağlam ve dik duruşu ile komutanlarımızın birliklerine hakim olmaları ve aziz milletimizin anında korkmadan darbecilerin önüne dikilmesi ,Fethullahçı darbe girişiminin engellenmesindeki en önemli etkendir. Ordu millet birlikteliği Amerikancı darbeye geçit vermemiştir. Amerika ,milli devletlerin ve ezilen milletlerin direnme kuvvetlerini bir türlü hesaplayamamaktadır. Amerika'ya mesajımız açıktır. Fethullah Gülen derhal iade edilecek ve Türk mahkemelerinde yargılanacaktır. Çağımızın tunç yasası milli devlet direnir,milli ordu direnir.Bu bir kez daha doğrulanmıştır.Emperyalizmle mücadele insanlık tarihinde hep kanlı olmuştur. Amerikancı bu darbe girişiminde Fetö'ye karşı canını veren şehitlerimizi saygıyla anıyoruz. Türk halkı her zaman askerine ve polisine sahip çıkmıştır ve çıkacaktır. Chpli, Mhpli,Vatan Partili,tüm yurtseverleri,demokratik kitle örgütlerini ve tüm halkımızı Amerika destekli Fethullahçı darbe girişimine karşı ülkemizin milli birliği ve bütünlüğü için ordumuzun ve polisimizin yanında saf tutmaya davet ediyoruz.Teröre kesin çözüm devlet ve milletçe topyekun mücadeledir. "

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2016, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28