banner47

Gemlik Türkülerle Coştu

Gemlik Kent Konseyi Türk Halk müziği Çalışma Grubu tarafından verilen Türkü Gecesi büyük ilgi gördü.

Gemlik Türkülerle Coştu
banner3

Gemlik Kent Konseyi Türk Halk müziği Çalışma Grubu tarafından verilen Türkü Gecesi büyük ilgi gördü.

Gemlik Kent Konseyi’nin Gemlik Belediyesi ile birlikte düzenlediği Türkü Gecesinde salon dolup taştı. U.Ü. Gemlik Yerleşkesi Asım Kocabıyık Kültür Merkezi Salonunda tertiplenen gecede Koro ve Solo Türküler ilçe halkını coşturdu. Gemlik Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Konseyin çalışmalarına her zaman en büyük desteğin Belediye Başkanı Refik Yılmaz’dan geldiğini belirterek, teşekkür etti. Türkülerin aynı zamanda barış, kardeşlik ve birlik ve beraberlik simgesi olduğunu vurgulayan Mukaddes Serim, Kent Konseyi Türk Halk Müziği Çalışma Grubu yöneticilerine ve koro üyelerine de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Çalışma Gurubu üyesi Şükrü Deviren’in sunuculuğunda, şef Erol Akbaş’ın yönettiği koro, Koro ve solo türkülerle izleyenleri mest etti. Konserin birinci bölümü “Vay vay dünya” isimli Türkü’nün koro okunmasıyla başladı. Türkiye’nin tüm bölgelerini kapsayan Türkü Gecesinde solo Türküler geceye renk kattı. Türk Halk müziği Çalışma Grubu korosu, konserin ikinci bölümünde de yine koro ve solo türküler ile geceye damgasını vurdu.

Konser sonrasında Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Şef Erol Akbaş, Türk Halk müziği Çalışma Grubu Başkanı Edip Özer ve Koro üyelerine çiçek takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2017, 07:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28