banner47

Gemlik TGB'den 10 Kasım Mesajı

Gemlik'te bugün Türkiye Gençlik Birliği yürüyüş düzenlendi.

Gemlik TGB'den 10 Kasım Mesajı
banner3

‘Gericiliğe ve Bölücülüğe Karşı Atatürk Yürüyüşü’  adıyla düzenlenen bu yürüyüş üniversite gençlerinin de büyük ilgisini gördü. Atatürk büstünde sona eren yürüyüşte ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’, ‘Kahrolsun Amerikan Emperyalizmi’ ,’Cumhuriyet değil AKP yıkılacak’ ,’10 Kasım yas değil, mücadele günüdür’ ve ‘Atatürk Gençliği Görev Başında’ sloganları atıldı.

Atatürk büstünde gelindiğinde mumlar yakıldı ve basın açıklamasıyla birlikte yürüyüş sona erdi.

Yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi : "10 Kasım Türk gençliği için yas değil mücadele günüdür. Mustafa Kemal Atatürk hüzünle anılacak tarihsel tarihsel bir şahsiyet değil mücadelesi örnek alınacak bir önderdir.

Atatürk’ün önderliğinde büyük bir devrimle kurulan Cumhuriyet geleceğimizdir. Cumhuriyeti korumak ve yaşatmak geleceğimize sahip çıkmak demektir.

Bu 10 Kasım’da görevimiz, emperyalizme karşı mücadeleyi yükseltmektir. Dünya’nın en büyük sömürgecisi, Mehmetçiğimizin katili, en büyük terörist devleti ABD’nin başkanı Obama Türkiye’ye geliyor. Bizlerde gençliğin emperyalizme karşı vatanını savunmak kararlılığını göstermek ve ABD çizmesi ile ezilen mazlum milletlerin sesi olmak için Obama’yı karşılayacağız.

Dünyanın en büyük teröristine Mustafa Kemal’in sözüyle sesleniyoruz: “Geldikleri gibi gidecekler!”

10 Kasım’da görevimiz emperyalizme karşı milletimizin bağımsızlığına ve birliğine daha fazla sahip çıkmaktır. Atatürk’ün gençliğe hitabesi ve Bursa nutkunda görevlendirdiği Türk gençleri bu kavgayı üstlenmiştir. Hangi koşul altında olursak olalım bu kavgayı başarıya ulaştırmak en büyük görevimizdir. Pusulamız Mustafa Kemal Atatürk’tür.

Yasta değil kavgadayız, emperyalizme karşı ayaktayız."

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2015, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER