banner47

Gemlikli Kadınlar Bu Haberi Sakın Kaçırmayın

Türkan Kuaför Gemlikli Kadınlar İçin Çok Özel Bir Uygulamaya İmza Atıyor...

Gemlikli Kadınlar Bu Haberi Sakın Kaçırmayın
banner3

İlçemizin güzellik salonlarından biri olan Demirsubaşı Mahallesi 1 Nolu Cadde üzeinde hizmet veren Türkan Kuaför,  bayanların mutluluğu için yeni bir uygulamayı Gemlik’te ilk defa hayata geçiriyor…Bayanların günlük hayatta yaşayabilecekleri rahatsızlıklarından ötürü, hayatlarını karartmaları artık Türkan Kuaför sayesinde tarih oluyor.

Gemlik’te Türkan Kuaförü ziyaret eden profesyonel kalıcı makyaj uzman eğitmen Feride Güner, Türkan Kuaför’de kalıcı makyajla ilgili profesyonel bir eğitim verdi.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Bayanların günlük hayatta yaşadıkları belirli hastalıklardan kaynaklanan sıkıntılar yüzünden, çeşitli sıkıntılar yaşadığını belirterek, profesyonel kalıcı makyaj ile bayanların bu sıkıntılardan tamamen kurtulduğu müjdesini verdi. Bundan sonra Türkan Kuaför’de isteyen bayanların kalıcı makyaj yaptırabileceklerini ifade eden Güner, bu nedenle Türkan Kuaför sahibi Türkan Demiralay ve personeline teşekkür etti.

Kalıcı Makyaj Herkese Yaptırılmamalı

Kalıcı makyaj son günlerde neredeyse tüm bayanların dilinde. Bizde GemlikLife ekibi olarak konuyu uzmanına sorduk. Konu ile ilgili kalıcı makyaj uzmanı Feride Güner; “ Bu sektörümüzün başlıca sorunlarından bir tanesi, eğitimsiz kişiler, çeşitli kişi ve firmalara yetkisiz eğitimler vermekte. Bununla ilgili hukuki arayışlarımız da bulunmakta.  Eğitimsiz kişilerin verdiği eğitimler sonucunda kendini kalıcı makyaj uzmanı sanan bir çok insan var ülkemizde. Lütfen bu konu çok önemli herkese bu kalıcı makyajı yaptırmayın sevgili hanımlar.” Yanıtını verdi bize.

Kalıcı Makyaj Güvenli Midir?

Hijyen kuralları ve gerekli özen gösterildiği takdirde oldukça güvenli bir uygulamadır. Kalıcı makyaj yaptırdığınız yerin temizlik şartları personelin hijyen kurallarına uyması burada çok büyük bir etkendir.

Kalıcı Makyajı Kimler Yaptırabilir?

Belirli bir hastalıktan dolayı kaş ve kirpikleri dökülmüş bayanlara yapılabilir. Asimetrik kaş bozukluğu olan kişileri yapılabilir. Renkli kozmetik ürünleri alerjisi olan kişilere yapılabilir. Aslında günümüzde bir çok kişinin ihtiyacı olan bir uygulamadır kalıcı makyaj. Özellikle son yıllarda artan kanser hastalığının tedavisinden sonra dökülen kaş ve kirpikler için uygulanmaktadır.

Kalıcı Makyaj Güzelleşmek Değildir

Günümüzde insanlar kalıcı makyajı güzelleşmek olarak görüyorlar. Fakat kalıcı makyaj kanser tedavileri gören insan psikolojisine olumlu katkılar sağlamak için yapılan bir çalışmadır. Örneğin kemoterapi sonrası kaşları ve kirpikleri herhangi bir hastalıktan dolayı dökülmüş kişilere uygulanmaktadır.

Kalıcı Makyaj Abdeste Engel Midir?

Kalıcı makyaj uygulaması kesinlikle abdestinizi engellememektedir. Gönül rahatlığı ile ibadetlerinize devam edebilirsiniz. Boyalar doğal ve mineral olarak zengin bir içeriğe sahip olduğu için belli bir zamandan sonra cildiniz o boyayı dışarı atıyor. Cildiniz de hava aldığı için abdeste engel teşkil etmemektedir.

Kalıcı Makyaj Uygulaması Pahalı Bir Uygulamamıdır?

Piyasada ciddi bir şekilde fiyat farklılığı bulunmaktadır. Kaliteli bir cihaz ve kaliteli boyalar kullanan firmaların seans ücretleri elbette ki ucuz değil. Boyalarımız doğal olduğu için ciddi bir şekilde pahalı. Dövme boyası biliyorsunuz oldukça ucuz, dövme boyası ile bu işlemi yapan salonlar  bu işlemleri daha ucuza yapmaktadırlar. Ama kesinlikle sağlıklı değillerdir.

Kalıcı Makyaj Yaptıranlar Memnun Mu?

Microblading yöntemi sayesinde kalıcı makyaj yaptıran tüm bayanlar oldukça mutlulular.  Çünkü doğal kaşlar yapılıyor.

Microblading nedir?  Dünyada kaş yapımında son nokta olağanüstü doğallıkta, manuel bir yöntemdir. Geleneksel kalıcı makyaj kıl teknikleriyle kıyaslandığında yarı kalıcı olarak kabul edilir. Pigmentlerin epidermise yerleştirilmesi klasik kalıcı makyaj kıl tekniğinde kullanılan iğnelerden 3 kat daha ince ve çoklu iğneler kullanılarak yapılır.

Vücuttaki Tüm Lekelere Organik ve Kalıcı Bir Çözüm

Kalıcı makyajın dışında yeni bir uygulamamız daha bulunmaktadır. Uygulamamızın adı “Dermapen” dir ( leke tedavisi). Leke tedavileri, güneş lekeleri, hamilelik sonrası oluşan lekeler, akne ve sivilce lekelerini yok eden bir uygulamadır. Bu uygulamada Gemlik’te Türkan Kuaför’de yapılmaktadır.

Eğitimler Kimlere Veriliyor?

Profesyonel eğitimlerimiz uzman kişiler, kuaför ve güzellik salonu ustalarına veriyoruz. Bir ev hanımı gelip tarafımızdan bu eğitimleri alamamaktadır.  Bu işlemler sonucunda amatör olan eğitim almamış kişiler müşterilerini mağdur edebiliyorlar. 

Türkiye’de bu uygulamayı ne yazık ki dövme makinesi ile yapan çok insan var. Bu yüzden bayanların sağlığını ve psikolojisini olumsuz olarak etkileyebiliyorlar. Yanlış yapılan bir uygulamanın sıkıntısını ömür boyu yüzünde taşımak zorunda kalıyorlar. Fakat kalıcı makyaj boyalarımız tamamen doğal ve mineral boyalar olduğu için kalıcılık ömrü maksimum üç yıldır.

Randevu ve iletişim için tıklayınız...

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2015, 17:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tülay
Tülay - 2 yıl Önce

Mrb efendim yeriniz nerde bana konumu atarsan sevinirim

Tülay
Tülay - 2 yıl Önce

Mrb efendim yeriniz nerde bana konumu atarsan sevinirim

SIRADAKİ HABER

banner27

banner28