banner47

Gemlik'te 12 yaşında çocuk intihar etti

Gemlik'te meydana gelen intihar olayı ilçeyi yasa boğdu.

Gemlik'te 12 yaşında çocuk intihar etti
banner3

Gemlik'te meydana gelen intihar olayı ilçeyi yasa boğdu.

12 yaşındaki Emirhan Beyhan odasında atletlerden yaptığı ip ile doğalgaz borusuna asılı halde ölü bulundu. Olayla ilglii soruşturma başlatan polis, çocuğun ölümünün ‘Mavi Balina’ oyunu ile ilgili olup olmadığını incelemek üzere bilgisayarına el koydu. 

Gemlik'te Osmaniye Mahallesi Sümbül Sokak Şener Apartmanı'nda yaşayan Beyhan ailesinin 12 yaşındaki oğulları Emirhan Beyhan, doğal gaz borusuna kendisini bir bez parçasıyla asarak yaşamına son verdi. Emirhan Beyhan'ın intihar etmeden önce 'Mavi Balina' oyunu oynadığı öne sürüldü.

Dünya çapında tehlikesi devam eden Mavi Balina oyunu nedir?

Mavi Balina oyunu için dünya çapında alarma geçildi. 50. adımda 'öl' komutu veren Mavi Balina oyunu bu sefer de Gemlik'te 12 yaşındaki gencin ölümüne sebep oldu. Aileler çocuklarının oynadığı bu oyunun tehlikesinin henüz farkında değil. Adının Mavi Balina olması ailelere korkutacak bir şey olmadığını düşündürüyor ancak Mavi Balina'nın bilançosu her geçen gün artıyor.

POLİS BİLGİSAYARA EL KOYDU

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Emirhan B.'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, gencin oyun oynadığı bilgisayarına el koydu.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Gazi Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi olan okul arkadaşlarını ve ailesini hüzne boğan Emirhan'ın yarın toprağa verileceği belirtildi.

Emirhan Beyhan'ın cenazesi bugün (20.12.2018) öğlen namazına müteakip Asım Kocabıyık Camiinden kaldırılıp eski mezarlığa defnedilecektir.

.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2018, 20:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28