banner47

12 Yaşındaki Emirhan Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Gemlik'te 12 yaşındaki Emirhan B. odasında atletlerden yaptığı ip ile doğal gaz borusuna kendini asmıştı.

12 Yaşındaki Emirhan Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi
banner3

Gemlik'te 12 yaşındaki Emirhan B. odasında atletlerden yaptığı ip ile doğal gaz borusuna kendini asmıştı.

Emirhan, gözyaşları içerisinde kalabalık bir cenaze töreni ile toprağa verildi. Emirhan’ı ölüme götüren sebep ise iddiaya göre anne babasının sürekli kavga etmesi ya da mavi balina oyunuydu.

Gazi İlk Okulu 7’nci sınıf öğrencisi Emirhan B.’den bir süre haber alamayan ailesi çocuklarının odasına girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı. Emirhan B.’yi birbirine bağladığı atletlerini ip haline getirerek doğalgaz borusuna asılı halde bulan aile sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Emirhan B.’nın yaşamını yitirdiği belirlenince, aile sinir krizi geçirdi. Çocuğun cansız bedeni yapılan incelemenin ardından Adli Tıp morguna kaldırıldı.

ANNE FENALAŞTI HASTANEYE KALDIRILDI BABA AYAKTA DURAMADI

İlçeyi yasa boğan olayda Emirhan’ın cenazesi morgdan alınarak öğle namazına müteakip Gemlik Asım Kocabıyık Merkez camiine getirildi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan baba Ahmet Beyhan ayakta durmakta zorluk çekti.

Anne Özlem Beyhan fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

Emirhan’ın okul arkadaşları öğretmenleri ’de cenazeye katıldılar. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Abdülkadir Yüce, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve ilçenin sivil toplum örgütleride cenazeye katıldılar.

BİLGİSAYARINA EL KONULDU AİLE İÇİ KAVGA İDDİASI

Olay yeri ekipleri Emirhan’ın bilgisayarını incelemek için ilçe emniyet müdürlüğüne götürdü. Fakat evde internet olmadığı iddia edildi.  Komşuların İddiasına göre Emirhan’ın anne ve babası sürekli kavga ediyordu. Emirhan’da sürekli bu durumdan rahatsız oluyordu. Bir diğer iddia ise ailelerinin korkulu rüyası haline gelen mavi balina oyunu oldu. İddialara göre Emirhan mavi balina oyunu yüzünden intihar etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2018, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28