banner47

Gemlik Korku Evi'nde Yeni Konsept Başladı

Gemlik'in ilk ve tek korku evi olan Gemlik Korku Evi'nde 3. konsept olan "Dedenin Mirası" başladı.

Gemlik Korku Evi'nde Yeni Konsept Başladı
banner3

Gemlik'in ilk ve tek korku evi olan Gemlik Korku Evi'nde 3. konsept olan "Dedenin Mirası" başladı.

Son yılların trendleri arasında olan eğlence oyunu korku evi Gemlik'te gençlerin en gözde adreslerinden biri olmayı başardı. Gemlik'te Gemlik Korku Evi tarafından 2 yıldır gençlere hizmet eden mekanda, gençler ekiplerini kurarak, hem zekalarını kullanarak şifreleri çözmeye çalışıyor hem de korkuları ile yüzleşiyor.

Bugüne kadar farklı senaryolar ile yaklaşık bir saat boyunca farklı bir oyun alanını geliştiren Gemlik Korku Evi, yepyeni bir senaryo ile hizmet vermeye başladı. "Dedenin Mirası" isimli senaryoda oyuncular, eski bir evde olan mirasın peşine düşüyor. 6 farklı odayı şifreleri ve ipuçlarını bularak geçip mirasa kavuşmaya çalışıyor. Yeni senaryo başlayalı henüz 2 hafta oldu onlarca oyuncu mirasın peşine düştü. Ama henüz mirasa kavuşan olmadı. 

Gerilim, korku ve akıl oyunlarıyla dolu olan Gemlik Korku Evi, Dedenin Mirasına kavuşacak oyuncularını bekliyor.

Gemlik Korku Evi en az 2 kişi en fazla ise 8 kişilik ekipler halinde ve 15 yaş üzeri oyuncular tarafından oynanabiliyor. 

Oyuna gitmeden önce rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Rezervasyon için : www.gemlikkorkuevi.com veya 0553 664 20 07 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabiliyorsunuz.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2017, 07:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28