banner47

Mimoza Giyim Açıldı

Gemlik hazır giyim sektöründe yeni bir isimle tanıştı. Gazhane Caddesi'nde hizmete giren Mimoza Giyim, sektöre yeni bir soluk kazandıracak.

Mimoza Giyim Açıldı
banner3

Gemlik hazır giyim sektöründe yeni bir isimle tanıştı. Gazhane Caddesi'nde hizmete giren Mimoza Giyim, sektöre yeni bir soluk kazandıracak.

Yapılan açılış töreni ile hizmete giren Mimoza Giyim, eğitimci İsmet Şeşen’in sahipliğinde işletmeciliği ise Hülya Özarslanoğlu yönetiminde faaliyet gösterecek.

İlk öncelikli bayan giyim alanında ticari faaliyetlerine başlayan Mimoza Giyim’in açılış kurdelesini Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Esnaf odası başkanı İsmail Beki, Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Cafer Çevik, Bursa Kastamonulular Federasyon başkanı İsmail Tiftik ile birlikte kesen İsmet Şeşen açılışa katılan tüm misafirlerle tek tek ilgilenerek gösterdikleri ilgiye teşekkür etti.

Kurdele kesimi öncesi kısa bir konuşma yapan belediye başkanı Refik Yılmaz, baştan sona kaldırımlarını genişlettiğimiz Gazhane caddesi güzelleştiği gibi, ekonomi de canlanıyor, ilçemizin her bölgesi gibi Gazhane caddesi de değişiyor, hareketlilik yükseliyor dediği sözlerini şöyle sürdürdü: 40 yıl eğitimcilik yapmış İsmet Hocamıza başarılar diliyoruz, nefesimizin son haddesine kadar çalışacağız üreteceğiz, burada da üç beş kişinin çalışması, istihdam demektir, eğitim hayatında gösterdiği başarıyı ticarette de göstereceğine inandığımız hocama başarılar diliyoruz.

Başkan Yılmaz’ın konuşmasının ardından topluca kesilen kurdele sonrası mağaza gezilerek satışa sunulan ürünler incelendi. Mimoza giyimde, tesettür büyük beden, eşofman, kapri ve penye ürünler satışa sunuluyor.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2017, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28