banner47

Gazi Okulu Müteahhite Teslim Edildi

İlçemizde ikili eğitime devam eden tek okul olan GTSO Gazi Okulunun yeni binası inşa edilmek üzere Müteahhit firmaya teslim edildi.

Gazi Okulu Müteahhite Teslim Edildi
banner3

İlçemizde ikili eğitime devam eden tek okul olan GTSO Gazi Okulunun yeni binası inşa edilmek üzere Müteahhit firmaya teslim edildi.

Marmarabirlik ile takas sonucu elde edilen arsaya inşa edilecek yeni okulun arsasına müteahhit firma tarafından güvenlik şeritleri monte edilmeye başlanıldı.

Müteahhitliğini Mehmet Aytar İnşaat’ın yaptığı, Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığının yapımını üstlendiği okul 400 günde bitirilerek eğitim ve öğretime başlayacak. 2018-2019 yılında eğitime başlayacak okulda 24 ilk, 24 orta olmak üzere toplam 48 derslik bulunuyor.

Güvenlik amaçlı çevre korkuluklarının montajına başlayan müteahhit firma yetkilisi Anıl Aytar, yapılacak yeni binanın çevrenin ilk füze kazık sistemi ile yapılacak ilk binası olduğunu söyleyerek binanın 400 gün olan tarihinden daha önce bitirilerek teslim edileceğini bildirdi.

Müteahhit firma temsilcileri ile inşaat alanında görüşerek bilgi alan Gemlik İlçi Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran’da yaptığı açıklamada okulun 2018-2019 eğitim yılında öğretime başlayacağını vurguladığı sözlerinin ardında şu bilgileri verdi: İlçemizin ikili eğitim veren tek okulunun da bir yıl sonra tam gün eğitime başlayacak. Toplamda 48 derslik olacak okulda 1500 çocuğumuz eğitim görecek. Binada uygulanacak tonoz çatı sistemi ile okula çok amaçlı salonda kazandırıldığını vurgulayan Duran, bu okulla birlikte ilçemizdeki eğitim kalitesini daha da yükseğe taşınmasında katkı olacaktır dedi.

Merkezin en önemli okul sorununun çözüldüğünü sözlerine ekleyen Milli Eğitim Müdürü Duran emeğe geçen herkese teşekkür ediyoruz dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2017, 14:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER